Στέφανος Γιωτάκης

Αντιδρά η Αγγλία!

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024 - 00:28

Οι αναμετρήσεις της Λίγκας Εθνών δεσπόζουν στο “φτωχό” πρόγραμμα της Κυριακής και έχουν την... τιμητική τους στην προτεινόμενη δυάδα.

Αντιδρά η Αγγλία!

Ξεκινώ με Λίγκα Εθνών και το διπλό... αντίδρασης της Αγγλίας επί της αναιμικής Φινλανδίας. Τα “τρία λιοντάρια' τα... άκουσαν μετά την ήττα απο την Ελλάδα καθώς πέραν του αρνητικού αποτελέσματος, η εμφάνιση κρίθηκε κατώτερη του αναμενόμενου και ο τεχνικός Κάρσλει έγινε στόχος σκληρής κριτικής. Περιμένω πως η Αγγλία θα σταθεί στο ύψος των... περιστάσεων στο Ελσίνκι και θα “καθαρίσει” το ματς απο το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πείσει, μετρούν μόνο ήττες έως τώρα στη διοργάνωση έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ σε τρεις αγωνιστικές. Το διπλό απο το πρώτο ημίχρονο, “πληρώνει” στο 1.91.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνεχίζω με Nations League και το συνδυαστικό ποντάρισμα τερμάτων στο ματς της Αυστρίας με τη Νορβηγία. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τη νίκη που θα τους επαναφέρει στη κορυφή, αλλά οι Σκανδιναβοί θα... πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους, συνεχίζοντας άλλωστε αήττητοι μετά απο τρεις αγωνιστικές. Δεν... μπλέκω με σημείο και κρατώ τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over που έχει επαληθευτεί στα τέσσερα απο τα έξι τελευταία ματς των Αυστριακών αλλά και στα τρία απο τα τέσσερα τελευταία των Νορβηγών. Το combo προσφέρεται στο 2.07.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Φινλανδία – Αγγλία 2/2 1.91
Aυστρία – Νορβηγία G & Over 2.07

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr