Στέφανος Γιωτάκης

“Εθνικά” γκολ σε Τασκένδη και Λονδίνο

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 - 00:29

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την... τιμητική τους στην προτεινόμενη δυάδα της ημέρας. Οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων κλέβουν βέβαια την παράσταση στο πρόγραμμα καθώς και οι δύο επιλογές, “αλιεύτηκαν” από ματς προκριματικών παγκοσμίου κυπέλλου και Nations League.

“Εθνικά” γκολ σε Τασκένδη και Λονδίνο

Αρχικά, δοκιμάζω την τύχη μου και στο 0-1 γκολ της αναμέτρησης Ουζμπεκιστάν – Ιράν στα προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου της ασιατικής ζώνης. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με δύο στα δύο την... περιπέτεια του ομίλου και απο νωρίς έθεσαν τις βάσεις για την πρόκριση και περιμένω ένα πραγματικό ντέρμπι. Και οι δύο ποντάρουν στην αμυντική γραμμή, τα μεταξύ τους ματς παραδοσιακά κρίνονται σε “χαμηλό” σκορ (9/12 σε 0-1 γκολ) και έτσι το 2.60 αξίζει το ρίσκο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Θα ρισκάρω σε ποντάρισμα τερμάτων και στην δύσκολη εξόρμηση της Εθνικής μας ομάδας στο Λονδίνο κόντρα στη... φανταχτερή Αγγλία. Τα “τρία λιοντάρια” έχουν βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο αλλά θα ακολουθήσω τους αριθμούς και επιλέγω τα 2-3 γκολ. Οι γηπεδούχοι έχουν επαληθεύσει το συγκεκριμένο άθροισμα τερμάτων και στα έξι τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η Ελλάδα και στα τέσσερα τελευταία! Τα 2-3 γκολ προσφέρονται στο 1.98.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ουζμπεκιστάν – Ιράν 0-1 γκολ 2.60
Αγγλία – Ελλάδα 2-3 γκολ 1.98

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr