Στέφανος Γιωτάκης

Κυριακή με Ολλανδία!

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:59

Σε δύο “οράνιε” επιλογές κατέληξα στο πρόγραμμα της Κυριακής όπου δοκιμάζω αποκλειστικά την τύχη μου σε αναμετρήσεις από την Eredivisie.

Κυριακή με Ολλανδία!

Ξεκινώ με το ντέρμπι... ουράς ανάμεσα στην Τσβόλε και την Αλμίρε. Κλασικό... εξάποντο ματς καθώς και οι δύο ομάδες επιβεβαιώνουν απο νωρίς τα προγνωστικά που προδίκαζαν δύσκολη σεζόν και παραμένουν εγκλωβισμένες στις τελευταίες θέσεις. Οι γηπεδούχοι έχουν πάντως... σημαδέψει το ματς με την απογοητευτική Αλμίρε και το τρίποντο κρίνεται επιτακτικό για τη συνέχεια τους. Εντός έδρας άλλωστε έχουν αποκομίσει και τους τέσσερις φετινούς βαθμούς τους και φαντάζουν δικαίως φαβορί επί των προβληματικών φιλοξενούμενων που ακόμα... περιμένουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Ο άσος προσφέρεται σε ανταγωνιστική ομάδα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Τέλος, θα κλείσω με το συνδυαστικό γκολ/γκολ με over στην ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της Αλκμααρ με την Ουτρέχτη επιμένοντας στην Eredivisie. Η αναμέτρηση κρίνεται αμφίρροπη και σετ έπρεπε να ειναι πιο ισορροπημένο βάσει των επιδόσεων τους. Και οι δύο ομάδες έχουν αφήσει υποσχέσεις στα πρώτα ματς της σεζόν και περιμένω ένα μοιρασμένο ματς που θα κριθεί σε υψηλό σκορ με γκολ εκατέρωθεν. Και οι δύο είναι συνεπείς στο σκοράρισμα και το combo πληρώνει στο 2.15.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Τσβόλε – Αλμίρε 1 2.05
Αλκμααρ – Ουτρέχτη G & Over 2.15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr