Στέφανος Γιωτάκης

Η ώρα της Σταντάρ!

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:48

Σε δύο άσους κατέληξα στο “πλούσιο” πρόγραμμα, με τις επιλογές να “αλιεύονται” απο τα... αγαπημένα πρωταθλήματα των Κάτω Χωρών.

Η ώρα της Σταντάρ!

Ξεκινώ με Α' Ολλανδίας, όπου θα εμπιστευθώ την σταθερά ανταγωνιστική φέτος Σπάρτα Ρότερνταμ κόντρα στη ντεφορμέ Φορτούνα. Οι Ροτερντάμερς προέρχονται απο διπλό στο Βααλβάικ συνεχίζοντας το θετικό μπάσιμο στη νέα σεζόν καθώς έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά και από νωρίς αφήνουν υποσχέσεις για το κάτι… παραπάνω. Βίοι αντίθετοι για τους Λίμπουρχερς που ξεκίνησαν με δύο στα δύο αλλά έκτοτε μετρούν 0-0-4 με 1-12 απολογισμό τερμάτων! Ο άσος κρίνεται συνετός και προσφέρεται σε αποδεκτή τιμή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στην Α' Βελγίου, ρισκάρω με τη Σταντάρ Λιέγης κόντρα στη Βέστερλο. Η ομάδα του Ιβάν Λέκο παρουσιάζεται σοβαρή φέτος και επιδεικνύει εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις, καθώς έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της στις έξι απο τις οκτώ έως τώρα αγωνιστικές. Το σετ την αδικεί κόντρα στη Βέστερλο και θα ρισκάρω με τον άσο, καθώς οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν απρόσμενα – εξαιρετικά με τρεις σερί νίκες αλλά έκτοτε έχουν αποκομίσει μόλις δύο βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές και μοιραία.. κατρακύλησαν βαθμολογικά. Ο άσος προσφέρεται στο 2.70 και κρίνεται εξαιρετικός ακόμα και με draw no bet.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Σπάρτα Ροτ. - Φορτούνα Σιτ. 1 1.85
Σταντάρ Λ. - Βέστερλο 1 2.70

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr