Στέφανος Γιωτάκης

Θέλει και μπορεί η Φενερμπαχτσε

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:22

Σε δύο συνδυαστικούς άσους κατέληξα στο "γεμάτο" αποψινό πρόγραμμα, με τις επιλογές να... αλιεύονται απο τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ. 

Θέλει και μπορεί η Φενερμπαχτσε

Ξεκινώ την περιήγηση στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με τον συνδυαστικό άσο της Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Ουνιόν. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν κρύβει τους υψηλούς στόχους εντός και εκτός συνόρων και περιμένω να ξεκινήσει με το... δεξί τη φάση των ομίλων. Πόσω μάλλον όταν ψάχνει απαντήσεις μετά την ήττα στο ντέρμπι από τη Γαλατασαράι. Η Ουνιόν δεν πείθει φέτος όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα της και εκτιμώ πως θα συναντήσει αρκετές δυσκολίες στην Κωνσταντινούπολη. Ο άσος κρίνεται συνετός και με συνδυαστικό over 1,5 πληρώνει στο 1.90.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνεχίζω με ένα ακόμα δυνατό φαβορί όπου εκτιμώ πως θα επαληθεύσει τα προγνωστικά και θα σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές. Η Στέαουα επέστρεψε στην πρώτη θέση του ρουμανικού πρωταθλήματος πέρυσι, ... φλέρταρε και με την επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ., για να συμβιβαστεί εν τέλει με το Γιουρόπα. Φέτος, παρουσιάζεται σταθερά ανταγωνιστική εκτός συνόρων και περιμένω να συνεχίσει σε ανάλογη ρότα. Η Ρίγας ήδη ξεπέρασε τον... εαυτό της με την παρουσία στον όμιλο και δεν με πείθει πως μπορεί να αναστατώσει τους μεγάλους του γκρουπ. Ο άσος προσφέρεται σε διαβασμένη τιμή και με συνδυαστικό over 1,5 πληρώνει στο 2.07.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Φενέρμπαχτσε - Ουνιόν Σεν Ζιλουά 1 & Over 1,5 1.90
Στέαουα - Ρίγας 1 & Over 1,5 2.07

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr