Στέφανος Γιωτάκης

Στέλνει μηνύματα η Τβέντε

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:29

Σε Ολλανδία και Βέλγιο... ταξιδεύει η στήλη στο πρόγραμμα της Κυριακής όπου συνδυάζω δύο λογικά φαβορί με πονταρίσματα τερμάτων.

Στέλνει μηνύματα η Τβέντε


Ξεκινώ με τη “μεγάλη” κατηγορία της Ολλανδίας όπου ποντάρω στο συνδυαστικό διπλό της Τβέντε στην έδρα της παραπαίουσας Αλμίρε. Οι γηπεδούχοι επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά που προδίκαζαν δύσκολη σεζόν καθώς παραμένουν χωρίς νίκη μετά απο πέντε αγωνιστικές και απο νωρίς έχουν εγκλωβιστεί στις τελευταίες θέσεις. Η Τβέντε αποτελεί σταθερή αξία στην κατηγορία που έχει υψηλούς στόχους και το διπλό στην έδρα μιας εκ των ουραγών κρίνεται λογικό. Το διπλό προσφέρεται βέβαια σε “διαβασμένη” τιμή και θα το συνδυάσω με over στο 2.18.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Το... μενού έχει βέβαια και Α' Βελγίου με μια επιλογή ρίσκου. Θα εμπιστευθώ την Κλαμπ Μπριζ στο ντέρμπι με τη Γάνδη, όπου συνδυάζω τον “φαγωμένο” άσο με αμφίτερμα. Οι περυσινοί πρωταθλητές ξεκίνησαν μουδιασμένα αλλά σταδιακά βρήκαν τα πατήματα τους και με τέσσερα κολλητά τρίποντα, καταδιώκουν την πρωτοπόρο Γκενκ. Περιμένω να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις αν και η αξιόπιστη Γάνδη μπορεί να αβαντάρει στην εμφάνιση υψηλού σκορ. Οι φιλοξενούμενοι είναι αξιόπιστοι επιθετικά, παραδοσιακά δεν... κρύβονται στο “Γιαν Μπρέιντελ” και έτσι ενισχύω τον άσο με αμφίτερμα στο 2.87. Καλές επιλογές.


ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Αλμέρε – Τβέντε 2 & Over 2.18
Κλαμπ Μπριζ – Γάνδη 1 & G 2.87

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr