Στέφανος Γιωτάκης

Σάββατο βράδυ με combo bet!

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:24

Σε δύο “ολλανδικά” φαβορί κατέληξα στο πρόγραμμα του Σαββάτου καθώς εκτιμώ πως οι “μεγάλοι” θα επιβεβαιώσουν ανωτερότητα τους!

Σάββατο βράδυ με combo bet!

Η... ολλανδική περιήγηση ξεκινά με άσο της Ουτρέχτης κόντρα στη νεοφώτιστη Βίλεμ. Η ομάδα του Ρον Γιανς έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη νέα σεζόν καθώς παραμένει αήττητη, σκοράρει με συνέπεια και απο νωρίς αφήνει υποσχέσεις για το... κάτι παραπάνω, καθώς παραδοσιακά εξασφαλίζει μια θέση στην πρώτη οκτάδα. Η Βίλεμ παρουσιάζεται καλύτερη του αναμενόμενου αλλά εκτιμώ πως θα επιστρέψει με άδεια χέρια απο το “Χάχενβαρντ”. Ο άσος προσφέρεται σε μέτρια τιμή και μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνεχίζω με Erediivisie και την αντεπίθεση του Αγιαξ! Οι Αμστερντάμερς... κέρδισαν απο το πουθενά έξτρα ημέρες προετοιμασίας που είχαν ανάγκη καθώς φέτος προχώρησαν σε αλλαγή τεχνικού και... χρειάζονταν χρόνο. Ενισχύθηκαν μάλιστα μεταγραφικά (Ρουγκάνι, Κλαασεν) και εκτιμώ πως στα επόμενα ματς θα παρουσιαστούν βελτιωμένοι. Η φετινή Γκο Αχέντ Ιγκλς δεν εντυπωσιάζει και περιμένω τους φιλοξενούμενους να επιστρέψουν νικητές απο το Ντεφέντερ. Το διπλό προσφέρεται σε... τίμια τιμή και μπορεί να συνδυαστεί με ποντάρισμα τερμάτων.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ουτρέχτη – Βίλεμ 1 & Over 1,5 1.87
Γκο Αχέντ Ιγκλς – Αγιαξ 2 & Οver 1,5 2.07

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr