Στέφανος Γιωτάκης

“Οράνιε” combo στο 2.02!

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:35

Σε δύο “εθνικές” επιλογές κατέληξα στο πρόγραμμα του Σαββάτου καθώς οι αναμετρήσεις του Nations League έχουν την... τιμητική τους στο πρόγραμμα.

“Οράνιε” combo στο 2.02!

Ξεκινώ την... περιήγηση στο Nations League και το διπλό της Βόρειας Μακεδονίας στα Ν. Φερόε. Οι γηπεδούχοι τα τελευταία χρόνια επέστρεψαν στις αδιάφορες εμφανίσεις που μας είχαν... συνηθίσει και απογοήτευσαν και στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος όπου είχαν οκτώ ήττες σε δέκα αγωνιστικές. Οι Σκοπιανοί δεν κατάφεραν να βρεθούν στην τελική φάση Euro σε δεύτερη σερί διοργάνωση αλλά δεδομένα διαθέτουν ένα άκρως ποιοτικό ρόστερ που τους... επιτρέπει να ελπίζουν. Το δiπλό προσφέρεται στα όρια διπλασιασμού.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Επιμένω στη Λίγκα Εθνών με τον συνδυαστικό άσο της Ολλανδίας κόντρα στην αδύναμη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Οι “οράνιε” δείχνουν να επανέρχονται σε ανταγωνιστικά μονοπάτια έχοντας θετική εικόνα και στο πρό0φατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και η βελτίωση τους πιστώνεται στον Ρόναλντ Κουμαν που σταδιακά περνά τη φιλοσοφία του. Περιμένω να επικρατήσουν εύκολα κόντρα σεμια ομάδα με συγκεκριμένο αγωνιστικό ταβάνι που... πασχίζει για διακρίσεις. Ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορες τιμές και θα τον επιλέξω απο το πρώτο ημίχρονο με συνδυαστικό over. To combo πληρωνει στο 2.02.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Ν. Φερόε – Β. Μακεδονία 2 1.95
Ολλανδία – Β. Ερζεγοβίνη 1/1 & Over 2.02

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr