Στέφανος Γιωτάκης

Το καμάρι του βορρά στο 2.18!

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 00:26

Στα... αγαπημένα πρωταθλήματα των Κάτω Χωρών κατέληξα στο πρόγραμμα του Σαββάτου όπου ακολουθώ τη φόρμα και ποντάρω σε ένα διπλό και μια επιλογή τερμάτων.

Το καμάρι του βορρά στο 2.18!

Ξεκινώ με Βέλγιο όπου θα ποντάρω στο λογικό under της αναμέτρησης της Λέουβεν με την Σταντάρ Λιέγης. Η αναμέτρηση αναμένεται... σφιχτή καθώς και οι δύο ομάδες επιδεικνύουν αμυντικές αρετές στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι προέρχονται απο τρία κολλητά unnder ενώ οι φιλοξενούμενοι γράφουν... ιστορία έχοντας πετύχει μόλις δύο γκολ μετά απο πέντε αγωνιστικές όπου μετρούν ισάριθμα under και no goal. Το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει όπως άλλωστε εκτιμούν και οι μπουκ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνεχίζω με την γειτονική Ολλανδία και το διπλό της Γκρόνινγκεν στο Αλμίρε. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στα πρώτα ματς της σεζόν και το διπλό φαντάζει συνετή επιλογή. Οι γηπεδούχοι απο νωρίς επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά που προδίκαζαν δύσκολη σεζόν καθώς παραμένουν χωρίς νίκη μετά απο τρεις αγωνιστικές ενώ την προηγούμενη εβδομάδα διασύρθηκαν απο την Αϊντχόφεν. Οι βόρειοι απο την άλλη έχουν πραγματοποιήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό ξεκίνημα καθώς παραμένουν αήττητοι στη νέα σεζόν και δείχνουν πως έχουν προσαρμοστεί άμεσα στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Το διπλό προσφέρεται σε ανταγωνιστική τιμή και θα χωρέσει στο παιχνίδι μου.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Λέουβεν – Σταντάρ Λ. Under 1.90
Αλμίρε – Γκρόνινγκεν 2 2.18

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr