Στέφανος Γιωτάκης

Θέλει και μπορεί η Μπρόντμπι

Κυριακή, 4 Αυγούστου 2024 - 01:30

Ο Αύγουστος ξεκινά δυναμικά καθώς το νέο κουπόνι κρίνεται άκρως ικανοποιητικό με αρκετές νέες… αφίξεις! Το κουπόνι… μεγάλωσε και θα πάρουμε μάλιστα μια πρώτη “γεύση” από χώρες που παραδοσιακά είναι συνυφασμένες με το στοίχημα.

Θέλει και μπορεί η Μπρόντμπι

Ξεκινώ με Α’ Δανίας και το συνδυαστικό διπλό της Μπρόντμπι στην έδρα της Λίνγκμπι. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στο ξεκίνημα της σεζόν καθώς οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη μετά απο δύο αγωνιστικές όπου έχουν σκοράρει μόλις μια φορά, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει με 1-1-0, έχοντας πετύχει ήδη πέντε γκολ! Η Μπρόντμπι ειναι πιο έτοιμη καθώς έχει ξεκινήσει την ευρωπαϊκή περιπέτεια με συμμετοχή στα προκριματικα του Κόνφερενς Λιγκ και περιμένω να επιστρέψει εύκολα με τους τρεις βαθμους. Το διπλό προσφέρεται σε διαβασμένη τιμή καιι θα το… ενισχύσω με over 1,5.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα



Συνεχίζω με τη“μικρή” κατηγορία της Βραζιλίας όπου θα εμπιστευθώ τη Νοβοριζοντίνο κόντρα στη Γκόιας. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού και έχουν παγιωθεί στις πρώτες θέσεις. Προέρχονται απο ένα εντυπωσιακό αήττητο οκτώ αγωνιστικών, ενώ εντός έδρας παρουσιάζονται άκρως ανταγωνιστικοί όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί. Η Γκόιας πασχίζει να αποκτήσει συνέπεια στην απόδοση της, μετρά μόλις δύο νίκες στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές ενώ μετρά πέντε ήττες στις έξι τελευταίες εξορμήσεις! Ο άσος προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Λίνγκμπι – Μπρόντμπι 2 & Over 1,5 2.00
Νοβοριζοντίνο – Γκόιας 1 2.15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr