Στέφανος Γιωτάκης

Πρώτη νίκη για Γκενκ

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024 - 01:22

Σε έναν συνδυαστικό άσο και ένα διπλό κατέληξα στο σημερινό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών κρίνεται κάτι παραπάνω απο ικανοποιητικό καθώς στο… κόλπο μπαίνουν Σκωτσέζοι, Αυστριακοί αλλά και οι “μικρές” κατηγορίες της Γερμανίας και έτσι σταδιακά επιστρέφουμε σε… φυσιολογικούς ρυθμούς.

Πρώτη νίκη για Γκενκ


Σάλκε και Μπράουνσβαϊγκ ρίχνονται στη μάχη της Β’ Γερμανίας με διαφορετική προοπτική. Οι γηπεδούχοι αποτελούν ένα από τα θηρία της κατηγορίας και παρά το ότι πέρυσι δεν βρήκαν ρυθμό, φέτος δείχνουν αποφασισμένοι να εκκινήσουν με χαμόγελα την προσπάθεια επανόδου στα σαλόνια. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, κατάφεραν να μείνουν στην κατηγορία για 2η διαδοχική σεζόν, δεν αλλάζει ο στόχος για φέτος. Προκύπτει σημαντική διαφορά δυναμικότητας, η Σάλκε μπροστά στο κοινό της κατάφερε να κάμψει πέρυσι την αντίσταση της συγκεκριμένης αντιπάλου και κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και τώρα, κυκλώνουμε τον «άσο», αναμενόμενα σε απόδοση φαβορί.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνεχίζω με το διπλό της Γκενκ που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο Λέουβεν. Οι γηπεδούχοι δεν έπεισαν στην πρεμιέρα όπου αναδείχτηκαν ισόπαλη με τη νεοφώτιστη Μπέιρσχοοτ και με το… καλημέρα επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που προδικάζουν δύσκολη σεζόν. Ο τεχνικός Γκαρσιά… περιμένει άλλωστε μεταγραφική ενίσχυση και δεν δίστασε να… δημοσιοποιήσει τα παράπονα του. Η Γκενκ που ήταν άτυχη κόντρα στη Σταντάρ, διαθέτει τη ποιότητα και τη… δίψα για το πρώτο τρίποντο της σεζόν και το διπλό, που προσφέρεται σε ικανοποιητική τιμή, θα βρεθεί στο παιχνίδι μου.

EKTIΜΗΣΕΙΣ:

Σάλκε – Μπραουνσβάιγκ 1 & Over 1,5 2.10
Λέουβεν – Γκενκ 2 2 2.15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr