Στέφανος Γιωτάκης

Με... θρίλερ στο Αμβούργο

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024 - 13:25

Οι αναμετρήσεις των προημιτελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δεσπόζουν βέβαια στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών και έχουν την... τιμητική τους και στην προτεινόμενη δυάδα.

Με... θρίλερ στο Αμβούργο


Ξεκινώ με την... τιτανομαχία της Ισπανίας με τη Γερμανία. Η “ρόχα” αποτελεί τη μοναδική ομάδα που έχει πετύχει το τέσσερα στα τέσσερα, ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ! Απο την άλλη, η “μάνσαφτ” μετρά 3-1-0 στο τουρνουά, έχει σκοράρει και στα τέσσερα ματς δικαιώνοντας τις υψηλές προσδοκίες που την συνόδευαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης και κόντρα στη... φουριόζα Ισπανία δίνει το απόλυτο κρας τεστ. Δύσκολο ματς για στοιχηματισμό, αλλά ποντάρω στη διοργανώτρια, ευελπιστώντας να εμφανιστεί ακόμα καλύτερη στο πιο ανταγωνιστικό τεστ. Περιορίζω το ρίσκο με σημείο και επιλέγω πρόκριση Γερμανίας στο 1.93.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνεχίζω την περιήγηση στα γερμανικά γήπεδα με το ντέρμπι της Πορτογαλίας με τη Γαλλία. Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης καθώς κοντράρονται δύο ομάδες που μπορούν να φθάσουν στο τέλος της διαδρομής. Οι Πορτογάλοι έχουν αφήσει υποσχέσεις με την έως τώρα εικόνα τους, αλλά οι “τρικολόρ” διαθέτουν εμπειρία απο απαιτητικά ματς. Εκτιμώ πως θα χρειαστούν περισσότερα από 90 λεπτά για να υπάρξει νικητής και θα ρισκάρω έτσι στην ισοπαλία.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ισπανία – Γερμανία πρόκριση Γερμανία 1.93
Πορτογαλία – Γερμανία Χ 3.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr