Στέφανος Γιωτάκης

Πρεμιέρα με φαβορί!

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 - 13:36

Η εναρκτήρια αναμέτρηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ξεχωρίζει βέβαια στο αποψινό στοιχηματικό πρόγραμμα.

Πρεμιέρα με φαβορί!

Και τώρα τα σπουδαία καθώς το Euro 2024 θα μονοπωλήσει τη στοιχηματική καθημερινότητα των επόμενων εβδομάδων. Το «Στοίχημα» δεν λείπει βέβαια από το... ραντεβού και προσφέρει μια σπουδαία έκδοση με ενδελεχείς αναλύσεις και των 24 «μονομάχων», στατιστικά για κάθε… γούστο και «ψαγμένες» εκτιμήσεις που αποτελούν στοιχηματικό οδηγό για τα μακροχρόνια πονταρίσματα που έχουν την… τιμητική τους στο υψηλότερο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό τουρνουά.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ξεκινώ την περιήγηση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την “καθαρή” νίκη της Γερμανίας επί της Σκωτίας. Η “νάσιοναλμανσαφτ” απέλυσε προπονητή πριν λιγότερο από έναν χρόνο και ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν μπορεί να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών. Το γκρουπ φαντάζει βατό για τις δυνατότητες και τις παραστάσεις των ποδοσφαιριστών της και η βατή πρεμιέρα δεν κρύβει εκπλήξεις. Ο άσος με συνδυαστικό No Goal προσφέρεται στα όρια διπλασιασμού.

Η πρεμιέρα έχει φαβορί και πέραν της “καθαρής” νίκης της Γερμανίας θα ποντάρω και σε σκόρερ των γηπεδούχων. Ο Μουσιάλα αποτελεί βασική επιλογή του Νάγκελσμαν, έχει αυξημένες αρμοδιότητες στο δημιουργικό κομμάτι και περιμένω να βγει... μπροστά απο το πρώτο κιόλας ματς. Ο πιτσιρικάς της Μπάγερν μπορεί να σκοράρει και το 2.50 κρίνεται αποδεκτό.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Γερμανία – Σκωτία 1 & NG 1.95
Γερμανία – Σκωτία Γκολ Μουσιάλα 2.50

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr