Στέφανος Γιωτάκης

Σάββατο με γκολ!

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024 - 00:33

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την... τιμητική τους στο αποψινό μενού όσο βέβαια μετράμε... αντίστροφα προς την έναρξη του Euro που θα μας επαναφέρει σε “φυσιολογικούς” στοιχηματικούς ρυθμούς.

Σάββατο με γκολ!

Ξεκινώ με το αμφίτερμα της Πορτογαλίας με την Κροατία σε ένα ακόμα φιλικό ματς που εσχάτως έχουν κατακλύσει το κουπόνι. Και οι δύο ομάδες προετοιμάζονται ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και θα μετρήσουν ουσιαστικά τις δυνάμεις τους. Αμφότερες διαθέτουν περίσσια ποιότητα στην επίθεση ενώ σκοράρουν με συνέπεια όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα τους. Περιμένω ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στα... μάτια μου ξεκινά από το 1-1!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ρισκάρω και στο 0-1 γκολ της αναμέτρησης Γκουαρανί με την Οπεράριο στην Β' Βραζιλίας. Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες του ματς και δεν θα... μπλέξω με σημείο ποντάροντας σε επιλογή τερμάτων που αβαντάρεται από τους αριθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει τα λιγότερα τέρματα στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχτεί τα λιγότερα γκολ! Και οι εταιρείες περιμένουν ένα οριακό ματς και το 0-1 γκολ προσφέρεται στο 2.32.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Πορτογαλία - Κροατία G 1.90
Γκουαρανί - Οπεράριο 0-1 γκολ 2.32

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr