Στέφανος Γιωτάκης

Με Σέλμπουρν και γκολ!

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024 - 12:06

Σε ένα συνδυαστικό άσο και ένα ποντάρισμα τερμάτων κατέληξα στο πρόγραμμα της Παρασκευής που δεν... εντυπωσιάζει με μια πρώτη ματιά.

Με Σέλμπουρν και γκολ!

Θα ξεκινήσω με έναν συνδυαστικό άσο από την Πρέμιερ Ιρλανδίας που σταδιακά κερδίζει θέσεις στην στοιχηματική ιεραρχία. Η Σέλμπουρν υποδέχεται τη Σλίγκο Ρόβερς και ο άσος φαντάζει ένα απο τα δυνατά σημεία μιας “φτωχής” ημέρας. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού προερχόμενοι απο ένα εξαιρετικό αήττητο οκτώ αγωνιστικών που τους έχει φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Βίοι αντίθετοι για τους φιλοξενούμενους που έχουν αρκεστεί σε μόλις ένα τρίποντο στα δέκα τελευταία ματς και μοιραία παραμένουν εγκλωβισμένοι στα “χαμηλά”. Ο άσος έχει τύχη και με συνδυαστικό over 1,5 προσφέρεται στο 2.10.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Συνεχίζω την... περιήγηση στις λιγότερες διαφημισμένες λίγκες με το... φεστιβάλ τερμάτων στην αναμέτρηση της Χαφνιαρφόρντουρ με τη Φραμ στην... εξωτική Ισλανδία. Η αναμέτρηση κρίνεται αμφίρροπη και το σετ κρίνεται υπερβολικό καθώς οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς. Δεν θα... μπλέξω πάντως με σημείο και ποντάρω στο συνδυαστικό γκολ/γκολ με over που προσφέρεται σε “διαβασμένη” πάντως τιμή. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα γκολ/γκολ με over στα πέντε τελευταία ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία over στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Ο συνδυασμός πληρώνει στο 1.83.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Σέλμπουρν – Σλίγκο Ρόβερς 1 & Over 1,5 2.10
Χαφνιαρφόρντουρ – Φραμ Over & G 1.83

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr