Στέφανος Γιωτάκης

Ο τελικός και οι αριθμοί!

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 - 11:11

Το Σινσινάτι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να επαληθεύσει τον φαβοριτισμό του κόντρα στο “φοβισμένο” εκτός έδρας, Νάσβιλ ενώ αναμένεται… θρίλερ στον ιστορικό τελικό της Opap Arena.

Ο τελικός και οι αριθμοί!

Η ιστορική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα ξεχωρίζει βέβαια στο πρόγραμμα και το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες του ματς. Η Φιορεντίνα διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να αντιπαραθέσει την “δίψα” και το πλεονέκτημα έδρας καθώς οι περισσότεροι“ερυθρόλευκοι” αναμένεται να κερδίσουν τη μάχη της εξέδρας. Περιμένω ένα οριακό ματς που θα χρειαστεί έξτρα χρόνος για να αναδειχτεί ο νικητής. Η ισοπαλία πληρώνει στο 3.25 ενώ με συνδυαστικό γκολ/γκολ στο 4.25.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Θα ποντάρω και στον άσο του Σινσινάτι κόντρα στο Νάσβιλ για το MLS που στασιακά κερδίζει θέσεις στην στοιχηματική ιεραρχία. Οι γηπεδούχοι αποτελούν την πιο επιτυχημένη ομάδα της κατηγορίας προερχόμενοι απο επτά κολλητές νίκες και “αναρριχήθηκαν” έτσι βαθμολογικά. Το Νάσβιλ απο την άλλη παραμένει χωρίς διπλό φέτος και δεν με πείθει πως μπορεί να αμφισβητήσει το φορμαρισμένο Σινσινάτι. Ο άσος προσφέρεται στο 1.75 και μπορεί να συνδυαστεί με ποντάρισμα τερμάτων που αβαντάρεται απο τα αποτελέσματα και των δύο ομάδων.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα Χ 3.35
Σινσινάτι – Νάσβιλ 1 & Over 1,5 2.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.