Στέφανος Γιωτάκης

Ανατροπή και… αντίο στο 2.75!

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 - 11:18

Σε έναν συνδυαστικό άσο και ένα ποντάρισμα σκόρερ δοκιμάζω την τύχη μου στο πρόγραμμα της τελευταίας “γεμάτης” Παρασκευής για τη σεζόν.

Ανατροπή και… αντίο στο 2.75!


Θα ξεκινήσω με τα πλέι οφ Ολλανδίας και τον συνδυαστικό άσο της Ρόντα κόντρα στη Μπρέντα. Οι γηπεδούχοι είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα στο πρώτο ματς (1-3) και παίζουν τα… ρέστα τους για επιστρέψουν στη μάχη της ομάδας. Η ομάδα του Μπας Σιμπουμ (ανακηρύχτηκε καλύτερος προπονητής της κατηγορίας) ποντάρει στην έδρα για την ανατροπη καθώς“τρέχει” ένα αήττητο 13 αγωνιστικών μπροστά στο κοινό της. Η Μπρέντα δεν αποτελεί κάποιο φόβητρο φέτος καθώς παρουσιάζεται πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της. Ο άσος προσφέρεται στο 1.86 ενώ με συνδυαστικό over 1,5 στο 2.11.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Δοκιμάζω την τύχη μου στην αμφίρροπη αναμέτρηση της Σιντ Τρουιντεν με τηξ Λέουβεν για τα πλέι οφ Βελγίου. Αμφίρροπο ματς καθώς οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί σε όλα τα εντός έδρας ματς ενώ οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν όλες τις τελευταίες αναμετρήσεις (4-1-1). Δεν υπάρχει λόγος να… κυνηγήσουμε σημείο σε ματς δίχως βαθμολογικό κίνητρο και θα ποντάρουμε σε γκολ του Οκαζάκι με χαμηλή μίζα καθώς ο βετεράνος Ιάπωνας “κλείνει” την πλούσια καριέρα του και θα επιδιώξει να σκοράρει για τελευταία φορά.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Ρόντα – Μπρέντα 1 & Over 1,5 2.11
Σιντ Τρουιντεν – Λέουβεν Οκαζάκι γκολ 2.75

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr