Στέφανος Γιωτάκης

“Πετούν” οι “αετοί” σε Ντεφέντερ και Ν. Φιλαδέλφεια!

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 - 00:42

Σε δύο άσους κατέληξα στο πρόγραμμα του Σαββάτου, με βασική επιλογή την επικράτηση της πρωταθλήτριας Ελλάδας επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

“Πετούν” οι “αετοί” σε Ντεφέντερ και Ν. Φιλαδέλφεια!

Στην Α' Κατηγορία της Ολλανδίας, θα ποντάρω στον συνδυαστικό άσο της Γκο Αχέντ Ιγκλς κόντρα στη Φόλενταμ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται απο “αναμενόμενη” ΄ήττα απο την Αλκμααρ και περιμένω να αντιδράσουν στο πρώτο (sold out) εντός έδρας ματς της σεζόν κόντρα σε μια ομάδα ιδίων στόχων. Η Φόλενταμ θα αγωνιστεί χωρίς τον βασικό φορ, ενώ ο αρχηγός Ειτινχ έχει “συγκρουστεί” με την διοίκηση και η νευρικότητα είναι διάχυτη στο εσωτερικό της. Ο άσος αβαντάρεται και απο την παράδοση καθώς οι “άλλοι οράνιε” δεν έχουν επικρατήσει στο Ντεφέντερ απο το μακρινό 1995. Το 1.65 κρίνεται πάντως χαμηλό και θα το... ενισχύσω με over.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Θα ποντάρω και στον άσο της ΑΕΚ κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας εντυπωσίασαν στον πρώτο αγώνα καθώς σταδιακά επέβαλλαν τον ρυθμό τους και μάλλον αδικούνται απο το τελικό σκορ. Περιμένω στη sold out Οpap Arena να πιστοποιήσουν την ανωτερότητα τους και να πάρουν την πρόκριση με δεύτερη νίκη. Η Ντιναμό θα αγωνιστεί με απουσίες, ενώ δεν έπεισε και στο πρώτο ματς. Ο άσος προσφέρεται στο 1.90 και περιμένω να υποχωρήσει τις επόμενες ώρες.

EKTIMHΣΕΙΣ:

ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1 1.90
Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Φόλενταμ 1 & Over 2,5 2.25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.