Ο Παίκτης

Με τα... βαριά χαρτιά!

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2025 - 00:32

Σε δύο δυνατά φαβορί καταλήξαμε στο πρόγραμμα της Τετάρτης.

Με τα... βαριά χαρτιά!

ΧΕΤΑΦΕ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Η Χετάφε ήταν ανταγωνιστική απέναντι στην Εσπανιόλ, παρά την ήττα με 1-0 εκτός έδρας, αλλά τώρα υποδέχεται τη Ρεάλ σε ένα από τα μικρά ντέρμπι της Μαδρίτης. Το θέμα για την ομάδα του Μποραλάς είναι πως έχει μια νίκη και τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία της. Η Ρεάλ από την άλλη επικράτησε δύσκολα εντός με 1-0 της Μπιλμπάο με το γκολ του Βαλβέρδε στις καθυστερήσεις. Είναι εφτάψυχη και θα τα δώσει όλα για το πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα θα ακολουθήσει και ο τελικός του κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα και θέλει να πάει με όσο το δυνατό καλύτερη ψυχολογία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ
Η ομάδα του Τόμας Λετς έρχεται από σπουδαία νίκη απέναντι στην Αούστρια Βιέννης, νίκη με την οποία επέστρεψε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Στουρμ Γκρατς και ο κόουτς Τόμας Λετς δεν έχει πει ποτέ ότι το πρωτάθλημα χάθηκε. Δεν μπορεί να το πει αυτό. Αντιμετωπίζει την φιναλίστ του κυπέλλου Βόλφσμπεργκερ η οποία έρχεται επίσης από μεγάλη νίκη όμως σπάνια παίζει διπλά παιχνίδια σε μια εβδομάδα και φυσικά υστερεί σε ποιότητα. Θα πρέπει να πάει σε αλλαγές ο κόουτς Κούμπαουερ. Για να μείνει ζωντανή στην μάχη του τίτλου η Σάλτσμπουργκ πρέπει να νικήσει και εκει θα ποντάρουμε.

EKTIMHΣΕΙΣ:
Χετάφε – Ρεάλ Μ. 2 1.80 Pamestoixima.gr
Σάλτσμπουργκ – Βολφσμπεργκερ 1 1.70 Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr