“Ελληνικές” και όχι μόνο επιλογές
Με ένα γεμάτο κουπόνι κλασικά για το Σαββατοκύριακο αλλά και με το ενδιαφέρον στο κατακόρυφο καθότι έχουμε την μεγάλη μάχη στην Ελλάδα των "αιωνίων" με το πρώτο "Κλάσικο" της χρονιάς για την Α1.
Σούπερ ντέρμπι λοιπόν στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τον αέρα του Παναθηναϊκού πλήρως και ήδη πήρε στην Ρόδο το Σούπερ Καπ με 67-52. Ομως δεν είχε Μπέικον τότε ο Παναθηναϊκός και επίσης κρατάμε ότι τα ντέρμπι είναι ματς ειδικών συνθηκών. Και πολλά κρίθηκαν στο τέλος με πλασματικές διαφορές. Αλλωστε ο Ολυμπιακός θα έχει και μεγαλύτερη πίεση σαν φαβορί. Και δεν είναι και στη καλύτερη φόρμα.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει(φάνηκε και στο διπλό στο Κάουνας) αλλά δεν πείθει προσέχουμε. Και εκτός έδρας έχει αδυναμίες. Περίεργο ματς και σαφώς έχει προβάδισμα ο Ολυμπιακός αλλά όχι για -9. Καθώς και πέρσι με ανάλογο κλίμα ο Παναθηναϊκός έκανε διπλό 76-81 και τέτοια εποχή μάλιστα με ανατροπή από -15. Αυτά τα ματς είναι πάντα περίεργα. Και ο Ολυμπιακός δεν είναι όπως είπαμε στα καλύτερα. Ειδικά κτλ δεν έχουν βγει ακόμα. Και εδώ περίεργο το όριο πόντων αν και αρχικά ψηλά με 157π. Καθώς ο Ολυμπιακός δεν παίζει τόσο σκληρή άμυνα και ο Παναθηναϊκός με τον Μπέικον έγινε πιο επιθετικός. Και εδώ θα έχουμε το λάιβ μας στο www.tostoixima.gr.
Στην Ελλάδα προσέχουμε και την αλλαγή προπονητή στον Προμηθέα που αποχώρησε για λόγους υγείας ο Μάκης Γιατράς. Τίποτα στο Περιστέρι-Ιωνικός καθώς δεν παίζει καλά το Περιστέρι τελευταία. Λίγο έδρα γιατί είναι ελκυστικό το 1.93 του Απόλλωνα στην Πάτρα με τον Κολοσσό. Καμία αξία στο 1.42 της ΑΕΚ και το -5 με τον Προμηθέα που δεν ξέρουμε με την αλλαγή προπονητή πως θα εμφανιστεί. Ο ΠΑΟΚ στο -7 στην Καρδίτσα δεν μ αρέσει. Και ο Άρης με 5000(!)κόσμο λογικά άνετα το Λαύριο και προς άσο με -10.
Τι κρατάμε συνολικά. Από Ελλάδα άσο Άρη -10 και νίκη Απόλλων Π. Στην Ισπανία άσο Ομπραντόιρο με +13. Άσο Τενερίφη -9.Νίκη Γρανάδα. Στην Ιταλία άσο Βαρέζε +11. Στην Γερμανία στο κύπελλο νίκη Όλντενμπουργκ. Στην Τουρκία άσο Γκαζιάντε +11.
Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr