Κώστας Τέο

Δώρα... για το τριήμερο 28ης Οκτωβρίου! (vids)

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 08:00

Καλημέρα, καλημέρα… Επανερχόμαστε από την στιγμή που υπάρχει φουλ δράση στα πρωταθλήματα από άκρη σε άκρη σε όλη την υφήλιο.

Για σήμερα, θα πάμε με τριάδα από τις δύο Γαλλίες και την Τουρκία και θα μπούμε κατευθείαν στο ψητό.

Θα μπούμε την αρένα νωρίς-νωρίς… Στις 15:00 θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Β’ Γαλλίας ανάμεσα στην Αμιάν και την Αζαξιό. Είναι ένα σημείο που μας αρέσει και μας εξιτάρει η απόδοση. Θα πάμε με τον 1 των γηπεδούχων που παρουσιάζονται εξαιρετικοί εντός έδρας μετρώντας το απόλυτο «4 στα 4» στο πρωτάθλημα και έχουν απέναντι τους την εκπρόσωπο της Κορσικής που ταξίδεψε λαβωμένη, με πολλές και σημαντικές απουσίες. Η απόδοση του 2.22 δεν γίνεται να περάσει στο «ντούκου» και θα είναι η πρώτη μας επιλογή.

[bet_banner id="betsson" evaluation][/bet_banner]

Θα μείνουμε στην Γαλλία και μία ώρα αργότερα θα ασχοληθούμε με το ματς της Μπρεστ με την Ρεν. Αναμέτρηση με τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Είναι άλλωστε ντέρμπι της Βρετάνης. Ρίσκο η οποιαδήποτε επιλογή σε ό,τι αφορά τον τελικό νικητή. Αντίθετα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων και τον τρόπο που λειτουργούν ανασταλτικά, αξίζει να ασχοληθούμε με τα γκολ. Το over 2,5 σε αποδόσεις στο 2.00 που το βρίσκουμε είναι άκρως δελεαστικές και θα το τιμήσουμε.

[bet_banner id="betsson" evaluation][/bet_banner]

Και για σβήσιμο έχουμε… Τουρκία. Στις 19:00 διεξάγεται η αναμέτρηση της Εγιούπσπορ με την Γκιόζτεπε. Δύο ομάδες που σκοράρουν, αλλά ταυτόχρονα στα μετόπισθεν έχουν ακόμα αρκετά «θέματα» που πρέπει να επιλύσουν. Αν έρθει ένα γρήγορο γκολ, το ματς σίγουρα θα ανοίξει… Και γιατί να μην τιμήσουμε με αυτό το σκεπτικό το Over 3,5. Και ειδικά όταν βλέπουμε αποδόσεις στο 3.10.

[OEmbed]https://www.youtube.com/watch?v=ABjJmxTA-Eo[/OEmbed]

[OEmbed]https://www.youtube.com/watch?v=hXWBfJDu1-o[/OEmbed]

Επομένως πάμε με μία τριάδα σχεδόν 13.80 απόδοση για ένα ωραίο Σαββατόβραδο!

Η πρόταση μας

272. Αμιάν – Αζαξιό 1 2.22

428. Μπρεστ – Ρεν Over 2,5 2.00

452. Εγιούπσπορ – Γκιόζτεπε Over 3,5 3.10

Δώρα... για το τριήμερο 28ης Οκτωβρίου! (vids)