Κώστας Τέο

Με δυάδα από Τουρκία και Γαλλία

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024 - 08:00

Πήρε μπρος η Τράμπζονσπορ μετά τη νίκη επί της Κόνια, έχει γκολ το Ρεν - Μονακό

Με δυάδα από Τουρκία και Γαλλία

Καλημέρα, καλημέρα... Απείχαμε το διήμερο μετά τα δύο σερί ηχηρά χαστούκια στο Τσάμπιονς Λιγκ και επανερχόμαστε σήμερα με δυάδα από Α' Γαλλίας και Τουρκία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Θα πάμε με δύο δυνατές επιλογές βάσει κινήτρου και αγωνιστικής εικόνας. Και πάμε να δούμε τι ακριβώς εννοούμε...

Η αρχή θα γίνει με την αναμέτρηση της Χατάι με την Τράμπζονσπορ. Την προηγούμενη αγωνιστική οι φιλοξενούμενοι έσπασαν επιτέλους το ρόδι. Νίκησαν μετά από καιρό εντός και εκτός συνόρων και πήραν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Κόντρα στην Χατάι, λοιπόν, καλούνται να αποδείξουν ότι πήραν μπρος... Δεν θα είναι εύκολο το ματς. Θα έχουν απέναντι τους πιθανώς μία ομάδα με πούλμαν στην άμυνα, αλλά έχουν την ομάδα και τους παίκτες να πάρουν το τρίποντο.

Πού καταλήγουμε; Μα φυσικά στο διπλό. Και δεν γίνεται να το αφήσουμε από την στιγμή που πληρώνει άνω του 2.05.

Όσο για το έτερο σημείο στην δυάδα θα είναι από την Α' Γαλλίας και θα είναι ποντάρισμα σε γκολ. Η Ρεν υποδέχεται την Μονακό που προέρχεται από το κοπιαστικό ταξίδι και 2-2 με τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελαφρύ προβάδισμα με ρίσκο για την Ρεν απέναντι σε μία κουρασμένη Μονακό. Προτιμότερο να πάμε με τα γκολ. Πικάρουμε το over 2,5. Δεν μας χαλάει καθόλου το 1.61 έως 1.65.

Η πρόταση μας, λοιπόν, είναι η εξής:

Χατάισπορ - Τράμπζονσπορ 2 2.07
Ρεν - Μονακό Over 2,5 1.65