Κώστας Τέο

Η «κηδεία» του Σαββάτου και το «πάμε για άλλα»

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2024 - 01:43

Α, ρε Μπάγερν τι μας έκανε το Σάββατο, αλλά απόψε μπαίνουμε δυνατά με τριάδα από το Champions League!

Η «κηδεία» του Σαββάτου και το «πάμε για άλλα»

Σήμερα θα ξεκινήσουμε αλλιώς... Θα αρχίσουμε από το περασμένο Σάββατο που δεν χωνεύεται με το καρέ που μας στέρησε το ταμείο η Μπάγερν... Ναι, οι Βαυαροί μας έκοψαν το μεροκαμάτο μένοντας στο 1-1 με την πρωταθλήτρια, Λεβερκούζεν. Ένα ματς που αν το είδε κανείς, θα διαπίστωσε πως στο β' μέρος οι Βαυαροί είχαν τις φάσεις για να πάρουν το ματς και να μας στείλουν ταμείο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Και τι σημειάρες; Από πού να ξεκινήσουμε από τα 4-6 γκολ στο Βόλφσμπουργκ - Στουτγκάρδη και στο Γαλατά - Κασίμπασα ή στο εύκολο γκολ-γκολ στο Μονακό. Τέλος πάντων, έγινε η... κηδεία. Η πρώτη ή η τελευταία ήταν; Τα έχει αυτά το στοίχημα.

Και πάμε στα φρέσκα κουλούρια και σήμερα θα πάμε με Τσου Λου. Με τριάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ με την ελπίδα να δούμε... φως.

Θα μπούμε στην αρένα από νωρίς. Από το ματς της Στουτγκάρδης με τη Σπάρτα. Κόντρα ανάμεσα σε δύο ομάδες με επιθετική φύση και θέματα στα μετόπισθεν. Τι παίζουμε; Σίγουρα όχι g/g στο 1.50 έως 1.55. Μας αρέσει η απόδοση στα 4-6 γκολ. Το 2.18 μας αρέσει και θα το πικάρουμε.

Τι έχει το μενού για την συνέχεια; Ξανά Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Αϊντχόφεν - Σπόρτινγκ θα κάνουμε παιχνίδι με γκολ ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν την ποιότητα μπροστά. Στο 1.54 το over 2,5 δεν μας τρελαίνει, αλλά δεν μας χαλάει κιόλας. Επομένως γουάι νοτ;

Και για σβήσιμο θα πάμε με το Λεβερκούζεν - Μίλαν. Οι «ροσονέρι» έχουν ανάγκη από ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Και λέμε εμείς ότι μπορούν να το κάνουν στην Γερμανία. Θα μιλήσει η φανέλα; Ίσως... Θα μιλήσει η Ιστορία; Ξανά ίσως... Το Χ2 της διπλής ευκαιρίας σε αποδόσεις όπως αυτή στον ΟΠΑΠ, στο 2.22 δεν γίνεται να την χαρίσουμε.

Η πρόταση μας, λοιπόν, είναι η εξής:

802. Στουτγκάρδη - Σπάρτα 4-6γκολ 2.18
849. Αϊντχόφεν - Σπόρτινγκ Over2,5 1.54
852. Λεβερκούζεν - Μίλαν Χ2Δ.Ε. 2.22