Κώστας Τέο

Η Μπάγερν και τα πολλά... γκολ

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:05

Καλές οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπου προσφέρουν αρκετές επιλογές, αλλά σαν τα πρωταθλήματα δεν έχει.

Η Μπάγερν και τα πολλά... γκολ

Και αυτό το Σάββατο, λοιπόν, θα πάμε με ένα ωραίο «πικάντικο» καρέ από Σαμπιονά, Μπουντεσλίγκα και Τουρκία. Ένα δυνατό καρέ με γκολ που θα μας στείλει ταμείο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Και όπως έχουμε πει πολλές φορές, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά και θα μπούμε κατευθείαν στο ψητό. Δυνατή επιλογή στα μάτια μας από την Τουρκία φαντάζουν τα γκολ στο Γαλατάσαραϊ - Κασίμπασα. Η «Τσιμ Μπομ Μπομ» σκοράρει κατά ριπάς, το διαπιστώσαμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν σημεία μέσα στα ματς, όπου είναι ασταμάτητη. Θα πάμε, λοιπόν, με τα 4-6 γκολ σε απόδοση διπλασιασμού και άνω.

Αλλά πριν το ματς στην Τουρκία έχουμε δυνατή δυάδα στην Γερμανία. Το πρώτο είναι από το Βόλφσμπουργκ - Στουτγκάρδη. Ένα ματς, όπου ναι μεν οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, αλλά μην ξεχνάμε πως έχουν μπροστά τους και Ευρώπη. Άρα το 2 απορρίπτεται. Προτιμότερο το παιχνίδι με τα γκολ με τα 4-6 γκολ στο 2.37 να μας έχουν ήδη κερδίσει.

Όσο για την έτερη επιλογή είναι ο 1 της Μπάγερν στο μεγάλο ντέρμπι με την Λεβερκούζεν. Οι Βαυαροί είναι σε καλή κατάσταση και πλέον διαβασμένοι για το τι μπορεί να κάνει η αντίπαλός τους. Δεν θα πάνε χωρίς γνώση... Αυτό μας κάνει να κοιτάμε προς τον 1 που μας ικανοποιεί στο 1.70.

Και για κλείσιμο έχουμε πρόταση και από την Γαλλία. Στο Μονακό - Μονπελιέ θα κάνουμε παιχνίδι με γκολ... Σκοράρουν πολύ οι γηπεδούχοι, το έχουν και οι φιλοξενούμενοι. Το ρίσκο στο 1.64 είναι μικρό στα μάτια μας. Πάμε, λοιπόν, με το g/g.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

288. Βόλφσμπουργκ - Στουτγκάρδη 4-6 γκολ 2.37

408. Μπάγερν - Λεβερκούζεν 1 1.70

402. Γαλατάσαραϊ - Κασίμπασα 4-6 γκολ 2.02

439. Μονακό - Μονπελιέ g/g 1.64