Κώστας Τέο

Τριάδα για ταμείο από το Σαμπιονά

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:59

Το στοίχημα, όμως, δεν είναι εκατοστάρι, είναι μαραθώνιος και επανερχόμαστε σήμερα με τριάδα από την Λιγκ 1 στον δρόμο προς το ταμείο.

Τριάδα για ταμείο από το Σαμπιονά

Την Παρασκευή τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε στην Β' Γαλλίας και ήταν μία βαριά ήττα στα μάτια μας. Το στοίχημα, όμως, δεν είναι εκατοστάρι, είναι μαραθώνιος και επανερχόμαστε σήμερα με τριάδα από την Λιγκ 1.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Θα μπούμε στην αρένα από νωρίς. Στο Πριγκιπάτο η Μονακό που έχει την ψυχολογία στο ζενίθ μετά την νίκη επί της Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Χάβρη. Ε, όχι να ασχοληθούμε με τον 1 που με το ζόρι μπορεί να ξεπερνά το 1.40. Θα πάμε με τα γκολ. Είναι δύο ομάδες που το έχουν... Επομένως πάμε για αρχή με το over 2,5 σε απόδοση γύρω στο 1.60 και στο live θα έχουμε το νου μας και για πιο ψηλά.

Και αφού κάναμε την αρχή, έχουμε σημείο και για τα ματς των 6 στην Γαλλία. Η Μπρεστ υποδέχεται την Τουλούζ. Μην βιάζεστε... Δεν θα πάμε με την γηπεδούχο επειδή κέρδισε το Τσου Λου την Στουρμ Γκρατς. Ίσα-ίσα θα την κοντράρουμε... Η Μπρεστ δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις. Στην διαχείριση 3 ματς σε μία εβδομάδα και διαχείρισης συναισθημάτων. Θα πρέπει να φάεθ ρτα μούτρα της πρώτα για να μάθει. Επομένως πάμε με το Χ2 της διπλής ευκαιρίας. Και είναι μία χαρά το 1.67.

Και πάμε για σβήσιμο με το Λυών - Μαρσέιγ. Μεγάλο ντέρμπι και δεν γίνεται να πάμε σε τελικό σημείο νικητή. Αντίθετα έχουν αξία τα γκολ και εκεί θα κινηθούμε με... ασιάτη. Θα πάμε με το ασιατικό Over 3 σε αποδόσεις άνω του 1.85. Και οι 2 ομάδες έχουν τους παίκτες για να σκοράρουν. Επομένως γουάι νοτ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Μονακό - Χάβρη Over 2,5 1.60

Μπρεστ - Τουλούζ X2Δ.Ε. 1.67

Λυών - Μαρσέιγ Over 3 1.85