Κώστας Τέο

Με τους Κορσικανούς και την Τρουά!

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:37

Η Παρασκευή είναι η ημέρα της Β' Γαλλίας και εμείς πάμε με δυάδα από τη Ligue 2 με δυνατές αποδόσεις!

Με τους Κορσικανούς και την Τρουά!

Kαλημέρα, καλημέρα... Μετά το τριήμερο show του Champions League επιστρέφουμε στην πραγματικότητα των πρωταθλημάτων και η Παρασκευή είθισται στο μυαλό μας, αλλά και στα πονταρίσματά μας να είναι η ημέρα της Β' Γαλλίας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Και απ' αυτή την κατηγορία, λοιπόν, θα είναι οι δύο επιλογές. Δύο επιλογές τελικών σημείων και όχι γκολ ποντάροντας στην εικόνα που έχουν βγάλει μέχρι στιγμής οι ομάδες μέσα στο γήπεδο.

Πάμε, λοιπόν, κατευθείαν στο ψητό, διότι τα πολλά λόγια είναι... φτώχεια! Απόψε θα ποντάρουμε στο Καέν - Αζαξιό. Και είμαστε σίγουροι για την επιλογή μας, αν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο στο στοίχημα. Τέλος πάντων πιστεύουμε την επιλογή μας.

Λέμε, λοιπόν, πως δεν χάνει η Αζαξιό. . Η Καέν που ξεκίνησε με φιλοδοξίες, αλλά μέχρι στιγμής είναι μία τραγωδία υποδέχεται την Αζαξιό. Δυνατή κόντρα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι το φαβορί οι γηπεδούχοι με όσα έχουν δείξει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Θα κοντράρουμε την Καέν, όπως καταλάβατε σωστά και θα πάμε με το Χ2 της διπλής ευκαιρίας, όπου το βρίσκουμε σε εξαιρετικές αποδόσεις και δη πάνω από το 1.70.

Από κει και πέρα έχουμε και 2η επιλογή μας, θα είναι και αυτή από την Β’ Γαλλίας και δη στο ματς της Τρουά με την Ροντέ. Και οι δύο είναι για τα θηρία. Η Τρουά, όμως, πήρε τον βαθμό στην έδρα της Μπαστιά και έδειξε να έχει παλμό. Σ’ αυτό θα στηριχτούμε και θα κινηθούμε προς τα αριστερά. Δεν θα πάμε ρισκαδόρικα με τον «καθαρό» άσο, αλλά με τον 1 DNB σε αποδόσεις άνω του 1.80. Ποντάρουμε επί της ουσίας στο τάιμινγκ και όχι τόσο στην διαφορά επί του αγωνιστικού ανάμεσα στις δύο ομάδες. Άλλωστε και οι δύο βράζουν στο ίδιο καζάνι…

Η πρόταση μας

Τρουά - Ροντέ 1DNB (1.88)
Καέν - Αζαξιό Χ2 Δ.Ε. (1.74)