Κώστας Τέο

Εμείς με δυάδα στα αντιεμπορικά!

Πρόταση με γκολ σε δύο ματς του Champions League που είναι αντιεμπορικά

Εμείς με δυάδα στα αντιεμπορικά!

Και τι δεν είδαν χθες τα ματάκια μας… Και δεν αναφερόμαστε τόσο στην Μπάγερν που είχε εύκολο εμπόδιο όσο στην μεγάλη νίκη της Λίβερπουλ μέσα στο Μιλάνο όσο και στην εξαιρετική Σπόρτινγκ με την Λιλ βοηθούμενη, βέβαια, από την αποβολή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Και πάμε στα φρέσκια κουλούρια στα αποψινά ματς… Όπου έχουμε δύο δυνατές επιλογές με γκολ… Η πρώτη θα είναι από τα ματς που διεξάγονται νωρίς. Στις 19:45 η Σπάρτα υποδέχεται στην Πράγα τη Ζάλτσμπουργκ. Βλέποντας το σετ καταλαβαίνει κανείς πως οι στοιχηματικές πλατφόρμες αναμένουν ένα άκρως αμφίρροπο ματς. Και μπορεί να έχουν δίκιο.

Εμείς, λοιπόν, δεν θα μπλέξουμε με τελικά σημεία και άλλα τέτοια. Θα ποντάρουμε στην νοοτροπία των δύο ομάδων. Πρόκειται για δύο ομάδες με επιθετική νοοτροπία και διάφορα θέματα στα μετόπισθεν. Επομένως είναι λογικό και αναμενόμενο να ασχοληθούμε με τα γκολ. Και θα πάμε με combo για να αυξήσουμε την απόδοση. Θα πάρουμε για αρχή το g/g και over 2,5. Μία χαρά είναι οι αποδόσεις, σχεδόν όλες πάνω από το 1.80 και αξίζουν τον κόπο για την εικόνα των δύο ομάδων.

Όσο για το δεύτερο ζευγάρι, θα είναι από τα ματς των 22:00 και δεν θα πάμε στα εμπορικά… Θα ασχοληθούμε με το Σέλτικ – Σλόβαν. Όχι μην πάει το μυαλό σας στον 1. Τι αξία έχει άλλωστε η απόδοση στο σημείο αυτό; Καμία λέμε. Θα κάνουμε παιχνίδι και εδώ με τα γκολ. Και το ερώτημα που τίθεται είναι θα «ανοίξει» το ματς; Εμείς απαντάμε καταφατικά… Και γι’ αυτό θα πάμε με το ασιατικό over 3. Εξαιρετικές αποδόσεις διπλασιασμού… Και θα το πάμε το σημείο!

Η πρόταση

882. Σπάρτα – Σάλτσμπουργκ g/g & over 2,5 1.81

902. Σέλτικ – Σλόβαν over 3 2.00