Κώστας Τέο

Ο Ολυμπιακός, η Μονακό και το καρέ του 7.80!

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2024 - 08:00

Δεν γινόταν να λείψουμε τέτοια μέρα... Καλό χειμώνα στοιχηματικά και καλά κέρδη!

Ο Ολυμπιακός, η Μονακό και το καρέ του 7.80!

Καλημέρα, καλημέρα, μετά από καιρό και πάλι εδώ…

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Δεν θα ήταν λογικό να λείψουμε μία τέτοια ημέρα… Από σήμερα μπορούμε να πούμε «καλό χειμώνα» στοιχηματικά με δεδομένο πως ξεκινούν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα πλην της γερμανικής Bundesliga. Έτσι δεν γινόταν να λείπουμε απ’ αυτή την πρεμιέρα.

Αλλά το έχουμε γράψει και το πει ξανά… Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια… Και δεν θέλουμε να ακούμε τέτοιες λέξεις, πάμε να μπούμε κατευθείαν στο… ψητό.

Από πού θα ξεκινήσουμε; Φυσικά από Ελλάδα και το ματς του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στον Βόλο και τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» επί της ουσίας θα είναι σαν παίζουν εντός έδρας. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει 9.000 εισιτήρια για το ματς και πιθανώς να τα εξαντλήσει. Είναι δεδομένα το μεγάλο φαβορί κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας. Θα μου πείτε είναι δυνατόν να πάμε με το 2 σε αυτή την απόδοση; Όχι, βέβαια. Θα πάμε με combo και δη ένα πολύ ωραίο 1.50 που φαντάζει πολύ safe στα μάτια μας. Να κερδίσει ο Ολυμπιακός και περισσότερα κόρνερ. Το βρήκαμε στο 1.50 στο pamestoixima.gr και δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι.

Η 2η επιλογή μας θα είναι από την Πρέμιερ Λιγκ και δη από το ματς στο Λονδίνο ανάμεσα στην φιλόδοξη Άρσεναλ και τη Γουλβς. Ναι θα πάμε με τα γκολ… Θα πάμε, όμως, ασιατικά. Εξαιρετική λειτουργία στο δημιουργικό κομμάτι οι «κανονιέρηδες» απέναντι σε μία Γουλβς που έχει πολλά θέματα. Το 1,91 στο over 3,25 δελεάζει και θα είναι μέσα στα σημεία που θα πικάρουμε.

Το τρίτο σημείο θα είναι από Γαλλία μεριά και την πρεμιέρα της Μονακό με την Σεντ Ετιέν… Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που έχει το γκολ, αλλά απέναντι της έχει μία Σεντ Ετιέν που θα μπει με τον ενθουσιασμό της επιστροφής. Είναι ματς, όπου μπορεί να ανοίξει το σκορ με τις ομάδες να είναι ικανές να σκοράρουν. Πάμε για αρχή με το over 2,5 και στο live έχει ο θεός.

Και επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν τα καρέ… Λέμε και ένα τέταρτο σημείο να είναι το g/g στο Ρεμς – Μαρσέιγ. Και αυτό καθαρά λόγω των φιλοξενούμενων που ναι μεν το έχουν βρει μπροστά, αλλά πίσω μπάζουν.

Μιλάμε για ένα καρέ σε απόδοση 7.80 και προχωράμε!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Ολυμπιακός να κερδίσει & Ολυμπιακός περισσότερα κόρνερ 1,50

Αρσεναλ – Γουλβς Over 3,25 1.91

Μπρεστ – Μαρσέιγ g/g 1.65

Μονακό- Σεντ Ετιέν over 2,5 1.65