Κώστας Τέο

Sorry, Ραζβάν δεν θα στηρίξουμε τον φίλο σου

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 - 08:00

Γεμάτο είναι σήμερα του το κουπόνι και από την άλλη εβδομάδα θα γίνεται χαμός μιας και ξεκινούν τα πάντα και πάμε να δούμε μία δυνατή τριαδούλα που θα μας στείλει… ταμείο.

Sorry, Ραζβάν δεν θα στηρίξουμε τον φίλο σου

Καλημέρα, καλημέρα σε όλη την παρέα που έχει δημιουργηθεί σε αυτή την ιντερνετική γωνιά…

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γεμάτο είναι σήμερα του το κουπόνι και από την άλλη εβδομάδα θα γίνεται χαμός μιας και ξεκινούν τα πάντα και πάμε να δούμε μία δυνατή τριαδούλα που θα μας στείλει… ταμείο.

Λογικό και αναμενόμενο πως σε αυτή θα βρίσκονται Τουρκία και Πορτογαλία, ενώ βρήκαμε κάτι και από Σκανδιναβία μεριά. Και πάμε να μπούμε κατευθείαν στο ψητό…

Θα ξεκινήσουμε νωρίς… Ναι θα μπούμε από το μεσημέρι στην αρένα και η πρώτη μας επιλογή θα είναι από Σουηδία μεριά. Στις 16:00 η φορμαρισμένη Νόρκεπινγκ υποδέχεται την Βαστέρας. Κοιτάμε προς τα αριστερά. Δεν θα πάμε ρισκαδόρικα, παρότι οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις σερί νίκες με μηδέν, μάλιστα, παθητικό. Τι θέλουμε να πούμε; Δεν θα πάρουμε το «καθαρό» διπλό στο εντός με την ουραγό. Θα πάμε με τον 1 DNB που τον βρίσκουμε σε εξαιρετικές αποδόσεις και δη στο 1.77.

Όσο για την επόμενη επιλογή μας θα είναι από την Πορτογαλία και το ματς της Κάζα Πία με την Μποαβίστα. Ναι το ματς δεν θα διεξαχθεί στην φυσική έδρα των γηπεδούχων, μιας και εκεί απαιτούνται βελτιωτικές εργασίες, αλλά την βλέπουμε ως φαβορί απέναντι στην ομάδα του Οπόρτο που έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Είναι «λαβωμένη» η Μποαβίστα του άλλοτε βοηθού του Λουτσέσκου, Κριστιάν Μπάτσι και ο 1 είναι σε καλή απόδοση. «Παίζει» από 1.94 έως 1.97. Δεν γίνεται να τον αφήσουμε; Sorry, «Λούτσε» δεν θα στηρίξουμε τον φίλο σου.

Όσο για το τέλος, θα πάμε με Μουρίνιο… Ναι, καλά καταλάβατε… Θα ασχοληθούμε με το ματς της Φενέρ με την Ντεμίρσπορ. Όχι με τελικό σημείο. Άλλωστε, ο 1 είναι πολύ χαμηλά, αλλά με τα γκολ. Τα 4-6 γκολ πληρώνουν κάπου στο 1.95 έως 2.00. Ε, λοιπόν, θα είναι η επιλογή μας.

Η πρόταση μας

259. Νόρκεπινγκ – Βαστέρας 1DNB 1.77

364. Κάζα Πία – Μποαβίστα 1 1.97

385. Φενέρμπαχτσε – Ντεμίρσπορ 4-6 γκολ 1.95