Κώστας Τέο

Σκανδιναβική τριάδα με γκολ

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 - 08:00

Καυτή «τριάδα» από Σκανδιναβία μεριά με γκολ για ταμείο!

Σκανδιναβική τριάδα με γκολ

Λίγα και καλά πράγματα για απόψε και βέβαια θα πάμε συντηρητικά, διότι ακολουθεί μία εβδομάδα με φουλ δράση στην Ευρώπη.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Και επειδή σίγουρα έχετε αρχίσει να αναρωτιέστε με τι θα πάμε, θα μπούμε κατευθείαν στο ψητό...

Θα μπούμε στην αρένα κατά το βραδάκι με φουλ Σκανδιναβία και ξεκινάμε...

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι από την Δανία και δη το ματς της Μπρόντμπι με την Βέιλε. Φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά δεν γίνεται να ασχοληθούμε με άσους σε αποδόσεις λίγο πάνω από το 1.40. Προτιμότερο να πάμε στα γκολ. Μία χαρά πληρώνει το over 2,5. Το βρίσκουμε σε αποδόσεις από 1,60 και πάνω και λέμε γουάι νοτ.

Και συνεχίζουμε με Σουηδίες. Ξεκινάμε από το ματς της ΑΙΚ με την ΓΚΑΙΣ. Ναι μην μπερδεύεστε... Είναι γεγονός πως οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και την περασμένη εβδομάδα με την ΓΚΑΪΣ να επικρατεί με 2-0. Τι μας έχουν δείξει οι δύο ομάδες; Έχουν θέματα στην άμυνα. Επομένως το over σε αποδόσεις στο όριο του 1.70 μας ικανοποιεί.

Όσο για το τέλος θα κλείσουμε με τον Χέλσινμποργκ - Έστερ. Αμφότερες προέρχονται από νίκες την περασμένη αγωνιστική, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης μετά από την καλοκαιρινή διακοπή. Βλέπουμε πολύ g/g στο ζευγάρι. Πληρώνει εκεί γύρω στο 1.75 και θα το πικάρουμε.

Η πρόταση

Μπρόντμπι - Βέιλε Over 2,5 (1.62)

AIK - ΓΚΑΪΣ Over 2,5 (1.70)

Χέλσινμποργκ - Έστερ g/g (1.75)