Κώστας Τέο

Δυάδα άσων από Europa League

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 - 07:35

Safe στα μάτια μας δυάδα από Europa League με Μάριμπορ και Τομπόλ!

Δυάδα άσων από Europa League

Καλημέρα, καλημέρα… Πήραμε χθες τις ανάσες μας και σήμερα μπαίνουμε ξανά στην αρένα, στην μάχη για το ταμείο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Και πού κοιτάμε; Στα ματς του Europa League και δη στην αναμέτρηση της Σλοβενίας ανάμεσα στην Μάριμπορ και την Μπότεφ, αλλά και στο Κοστονάι, όπου η Τομπόλ κοντράρεται με την Ρουζομπέροκ.

Πάμε, όμως, να μπούμε κατευθείαν στο ψητό… Το γυρίσαμε από όλες τις μπάντες και καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα. Δεν γίνεται η Μάριμπορ να μην πάρει αυτό το ματς και να μην συνεχίσει στην Ευρώπη.

Στην Βουλγαρία έχασε με 2-1, διότι πολύ απλά ήταν αφελής, ίσως είχε και μπλαζέ ύφος. Δεδομένα έκανε φάσεις για να σκοράρει τουλάχιστον άλλη μία φορά και να φύγει με την ισοπαλία. Είναι σαφέστατα πιο ψημένη ως ομάδα στην Ευρώπη. Ακόμη μία πιθανή απουσία του σταρ, Σουντάνι που χτύπησε στο πρώτο ματς και είναι αμφίβολος δεν θα μας τρενάρει. Θα πάρουμε τον άσο σε αυτές τις αποδόσεις λίγο πάνω από το 1.60. Ποντάρουμε σε έδρα, εμπειρία και εδώ που τα λέμε και φανέλα έναντι της Μπότεφ. Ποια Μπότεφ στο κάτω-κάτω της γραφής; Ο άσος σε αποδόσεις του 1.60 έχει στα μάτια μας αξία.

Όσο για το Τομπόλ – Ρουζομπέροκ, είναι περίεργο ματς. Με το 5-2 του πρώτου αγώνα οι φιλοξενούμενοι είναι το grande φαβορί. Όμως η Τομπόλ μπορεί να πάρει τη ρεβάνς στην έδρα της. Όχι ντε και καλά να προκριθεί, αλλά τουλάχιστον να νικήσει. Ο άσος του 1.64 σίγουρα δεν μας τρελαίνει, αλλά αξίζει να πονταριστεί με το κατίτις του.

Πάμε να δούμε τις δύο επιλογές μας λοιπόν:

ΜΑΡΙΜΠΟΡ - ΜΠΟΤΕΦ 1 (1.62)

ΤΟΜΠΟΛ – ΡΟΥΖΟΜΠΕΡΟΚ 1 (1.64)