Κώστας Τέο

Ένα «πικάντικο» 3.40 στο Champions League

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 - 08:00

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και την Δευτέρα... Αλλά για σήμερα έχουμε ένα «πικάντικο» 3.40 στο Champions League!

Ένα «πικάντικο» 3.40 στο Champions League

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και την Δευτέρα... Πιάσαμε το over 3,5 στο φινλανδικό και μας απογοήτευσε η Χάμαρμπι που ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1 από την Γκέτερμποργκ σε ένα αποτέλεσμα που συνιστά έκπληξη πρώτου μεγέθους.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Δεν υπάρχει, όμως, χρόνος να κοιτάξουμε πίσω. Κοιτάμε μόνο μπροστά και σήμερα μπαίνουμε απευθείας στα βαθιά και δη στα προκριματικά του Champions League με τρεις ενδιαφέρουσες επιλογές.

Η πρώτη θα είναι στις 19:00. Στο Ερεβάν η Πιούνικ υποδέχεται τους Λευκορώσους της Ντιναμό Μινσκ στη ρεβάνς του 0-0 της Ουγγαρίας. Μοιρασμένο το σετ, απόλυτα ισορροπημέο θα λέγαμε... Κοιτάμε προς τα αριστερά με δεδομένο πως οι Αρμένιοι είναι πιο «ψημένοι« στην Ευρώπη. Τους δίνουμε και το ένα κλικ λόγω έδρας. Βέβαια δεν θα πάμε τόσο ρισκαδόρικα. Δεν θα πάρουμε τον «καθαρό« άσο. Πιο safe στα μάτια μας ο 1 DNB σε απόδοση 1.88 στο pamestoixima.gr.

Η 2η επιλογή μας θα είναι από το ματς της Ελσίνκι με την λιθουανική Πανεβέζις. Το 3-0 του πρώτου ματς δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην γηπεδούχο. Θα πρέπει να ρισκάρει, αν θέλει να το γυρίσει και να πάρει την πρόκριση. Πάμε, λοιπόν, με το over 3,5 σε τιμές άνω του 1.90.

Και για κλείσιμο, ρισκαδόρικα με το over 3,5 στο Σάμροκ - Βίκινγκουρ. Ανοικτοί οι λογαριασμοί των δύο ομάδων και θα πέσουν κορμιά. Μπορούν να τα βάλουν, αλλά και να τα φάνε. Εξαιρετικό το 3.40 στο pamestoixima.gr

Η τριάδα μας λοιπόν είναι η εξής:

Πιούνικ - Ντιναμό Μινσκ 1DNB 1.88

Ελσίνκι - Πανεβέζις Over 3,5 1,90

Σάμροκ - Βίκινγκουρ Over 3,5 3.40