Κώστας Τέο

Με Ασία και Φινλανδία για το ταμείο

Κυριακή, 7 Ιουλίου 2024 - 07:00

Σήμερα Euro γιοκ και θα πάμε με δύο προτάσεις από πρωταθλήματα και δη από Φινλανδία και Νότια Κορέα.

Με Ασία και Φινλανδία για το ταμείο

Είναι γεγονός πως το φετινό Euro δεν μας πάει στα ειδικά στοιχήματα, αλλά συμβαίνουν και αυτά.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σήμερα δεν έχει ματς στην Γερμανία και θα ασχοληθούμε με τα εν εξελίξει πρωταθλήματα. Έχουμε επιλογές είναι αλήθεια και θα είναι μία δυάδα που στα μάτια μας μοιάζει με safe. Βέβαια στο στοίχημα έχει αποδειχθεί περίτρανα και σε ουκ ολίγες περιπτώσεις πως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Για αρχή θα ξεκινήσουμε από Ασία μεριά και δη από Νότια Κορέα. Στη μία το μεσημέρι διεξάγεται η αναμέτρηση της Γκανγκβόν με την Γκουανγκτζού. Κοιτάξαμε την παράδοση και διαπιστώσαμε πως είναι «ζευγάρι» που μπορεί να βγάλει γκολ. Έχει ενδιαφέρον τόσο το g/g όσο και το Over 2,5. Καταλήξαμε στην δεύτερη επιλογή που έχει μία καλή απόδοση στο 1.90 και βάλε.

Όσο για την δεύτερη επιλογή, θα είναι από τα βόρεια. Ναι, καλά καταλάβατε... Θα κάνουμε ένα ωραίο στοιχηματικό ταξιδάκι στην Φινλανδία.

Στις 18:30 η Κουόπιο που ψάχνει τον εαυτό της μετά τις τρεις σερί ήττες, υποδέχεται την Γκνίσταν. Είναι η ευκαιρία της να επιστρέψει στα τρίποντα. Ο 1 πληρώνει από 1.46 έως 1.50. Η λογική λέει πως η KUPS, όπως την λένε στην χώρα, πρέπει να πάρει αυτό το ματσάκι και θα την στηρίξουμε.

Η πρόταση μας

13:00 Γκανγκβόν - Γκουάνγκτζου Over 2,5 (1.93)
18:30 Κουόπιο - Γκνίσταν 1 (1.46)