Κώστας Τέο

Το 4.20 του Μπέλιγχαμ και η «άσπρη βούλα»

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024 - 07:00

Με τρία δυνατά μονά στοιχήματα στο Αγγλία - Ελβετία με αποδόσεις από 1.87 έως το εξαιρετικό 4.20.

Το 4.20 του Μπέλιγχαμ και η «άσπρη βούλα»

Στην Ισπανία – Γερμανία δεν γινόταν να μην περάσει το ειδικό στοίχημα με τον Άντριχ που με το ροζ μαλλί μπήκε αλλαγή και έφαγε κάρτα επιβεβαιώνοντας το 2.60.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Και πάμε στα σημερινά ματς, όπου θα ασχοληθούμε κυρίως με το Αγγλία – Ελβετία, όπου έχουμε κατασταλάξει σε δύο επιλογές. Και επειδή, όπως έχουμε αναφέρει, τα «πολλά λόγια είναι φτώχεια και μακριά από μας», θα μπούμε κατευθείαν στο ψητό…

Κατ’ αρχήν θα πάμε με τα γκολ… Και οι δύο ομάδες έχουν τα «θέματά» τους στα μετόπισθεν. Στα δικά μας μάτια καμία από τις δύο άμυνες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Το ασιατικό over 2 πληρώνει καλά και θα το πάρουμε. Και αν έχετε απορία το 1.87 που το βρήκαμε στην Betshop μας δελέασε και θα το πάρουμε.

Έχει, όμως, και συνέχεια το ζευγάρι… Μας τρέλανε το 4.20 του Μπέλιγχαμ. Ναι, να σκοράρει σε αυτό το ματς. Είδαμε την απόδοση αυτή και γουρλώσαμε τα μάτια. Είναι ματς για παίκτες, όπως ο σταρ της Ρεάλ και το ρίσκο σε τέτοιες αποδόσεις αξίζει. Επομένως γουάι νοτ.

Όσο για το τρίτο και τελευταίο στοίχημα, θα είναι να δοθεί πέναλτι… Η Αγγλία θα πατήσει περιοχή της Ελβετίας. Αυτό λέει η λογική… To 3.15 να δοθεί πέναλτι στο ματς δεν γίνεται να περάσει έτσι στο ντούκου.

Η πρόταση μας:

Αγγλία - Ελβετία: Over 2 (1.87)

Αγγλία - Ελβετία: Οver 0,5 πέναλτι (3.15)

Αγγλία - Ελβετία Να σκοράρει ο Μπέλιγχαμ (4.20)