Κώστας Τέο

Ας... φάει κάρτα και για το μαλλί

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024 - 07:15

Πάμε με... ειδικά στο Euro και στους δύο προημιτελικούς ανάμεσα στην Ισπανία και την Γερμανία, αλλά και στο Πορτογαλία - Γαλλία.

Ας... φάει κάρτα και για το μαλλί

Καλημέρα, καλημέρα σε όλη την παρέα εδώ στο stoixima.gr.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Καλά τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα, αλλά σαν το Euro δεν έχει… Επομένως απόψε θα ασχοληθούμε με τους δύο τεράστιους προημιτελικούς που μοιάζουν σαν τελικοί!

Πάμε, λοιπόν, για αρχή με το ματς των 19:00 ανάμεσα στην Ισπανία και την διοργανώτρια Γερμανία. Επί της ουσίας το σετ αποδόσεων είναι μοιρασμένο. Δεν μπορείς να πεις φαβορί την «φούρια ρόχα» στο 2.65. Λογικό και αναμενόμενο οι μπουκ να μην βλέπουν κάτι ξεκάθαρα στο ζευγάρι, με βάση την εικόνα που έχουν παρουσιάσει οι δύο ομάδες στην διοργάνωση.

Και πάμε στο ζουμί; Τι παίζουμε στο ζευγάρι; Κόρνερ… Η λογική λέει πως η Ισπανία θα έχει την κατοχή και επομένως περισσότερες επιθέσεις. Το over 5,5 κόρνερ της Ισπανίας το βρήκαμε σε εξαιρετική απόδοση. Το βρήκαμε στο 2.10 στην Betshop και θα είναι η πρώτη μας επιλογή.

Και θα πάρουμε και δεύτερο ειδικό στοίχημα από το ζευγάρι αυτό… Θα είναι σε κάρτες με εξαιρετική απόδοση. Να δεχθεί κάρτα ο Andrich της Γερμανίας. Μην μου πείτε ότι σας παραξενεύει… Θα γίνει μάχη στην μεσαία γραμμή και δεν είναι και ο πιο τεχνίτης. Είναι και λίγο άτσαλος. Είδαμε και το 2.60 στην Betshop και μας γυάλισε.

Τέλος από το έτερο ζευγάρι της Γαλλίας με την Πορτογαλία, μας τρέλανε ο Ρονάλντο. Δεν γίνεται να τελειώσει αυτό το Eurο και ο CR 7 να μην σκοράρει. Θα μου πείτε εδώ δεν το έκανε με πέναλτι κόντρα στην Σλοβενία, με τους Γάλλους θα το πράξει; Ναι, διότι οι μεγάλες παίκτες είναι γι’ αυτά τα ματς.

Επομένως θα πάμε με το 3.00 του Κριστιάνο. Ναι, αυτή είναι η απόδοση στο να σκοράρει...

Οι επιλογές της Παρασκευής:

Ισπανία - Γερμανία Over 5,5 Κόρνερ Ισπανία (2.10)

Ισπανία - Γερμανία Να δεχθεί κάρτα ο Andrich (2.60)

Πορτογαλία - Γαλλία Να σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο (3.00)