Κώστας Τέο

Ατζούν εσύ την... έκανες, αλλά εμείς είμαστε Σέλμπουρν!

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024 - 02:35

Καλημέρα, καλημέρα, χθες πήραμε το αίμα μας πίσω με την Κουόπιο και το Over 2,5 στο ματς της Τρόμσο και σήμερα συνεχίζουμε ιρλανδικά…

Ατζούν εσύ την... έκανες, αλλά εμείς είμαστε Σέλμπουρν!

Και μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό, διότι όπως λέει και ο λαός μας «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»… Φτου, φτου, φτου τέτοιες κουβέντες σε αυτή την στήλη και πάμε δυνατά.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από πού θα ξεκινήσουμε; Μα και βέβαια από το ματς της Ντροχέντα με την Σέλμπουρν, όπου μέχρι τα τέλη του '23 βασικός επενδυτής ήταν ο Ατζούν, ο Mr. Survivor ντε. Η ουραγός υποδέχεται την πρωτοπόρο. Και πολλοί, ενδεχομένως, να απορούν μ’ αυτό το 1.84 στο διπλό των φιλοξενούμενων. Γιατί έτσι; Γιατί τέτοια απόδοση; Διότι πολύ απλά φέτος η Σέλμπουρν δεν τα έχει καταφέρει σε δύο ματς με την Ντροχέντα. Οι μπουκ θεωρούν ότι μπορεί να τριτώσει το κακό. Εμείς από την άλλη το θεωρούμε… δώρο αυτό το διπλό.

Η Ντροχέντα ήταν απογοητευτική με την 2η Ντέρι και έφαγε τάληρο. Από την άλλη η Σέλμπουρν ήταν τόσο όσο με την Γκάλγουεϊ και πήρε το τρίποντο. Πάμε με το 2, λοιπόν.

Όσο για την δεύτερη επιλογή μας θα είναι τα γκολ Γουότερφορντ – Σεντ Πάτρικς και λόγω απόδοσης.

Είναι δύο ομάδες που θεωρούμε πως είναι σε καλό mood. Περιμένουμε «ανοικτό» ματς με διεκδίκηση του τρίποντου και από τις δύο. Και over 2,5 σε απόδοση 2,05 δεν γίνεται να το αφήσουμε να περάσει έτσι.

Οι επιλογές μας

Ντροχέντα – Σέλμπουρν 2 (1.84)

Γουότερφορντ – Σεντ Πάτρικς Over 2,5 (2.05)