Κώστας Τέο

Ντεμπούτο με γκολ και την «αλεπού» των πάγκων!

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024 - 07:11

Καλημέρα, καλημέρα… Κάνουμε ντεμπούτο σήμερα σε αυτή την στοιχηματική γωνιά και ας μας έχει ο Θεός καλά να τα λέμε επί καθημερινής βάσης.

Ντεμπούτο με γκολ και την «αλεπού» των πάγκων!

Κατ’ αρχήν ξεκαθαρίζω κάτι… Το στοίχημα δεν είναι 100άρι, είναι μαραθώνιος. Επίσης είναι βέβαιο πως θα έχουμε μεγάλες νίκες και ήττες. Και το τελευταίο και το πιο σημαντικό. Παίζουμε μέχρι εκεί που φθάνουν τα πόδια μας. Δεν τα βγάζουμε έξω από το πάπλωμα και ο νοών νοείτω…

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Και πάμε να μπούμε κατευθείαν στο ζουμί… Με τι θα κάνουμε ντεμπούτο; Με τα δύο ματς του Euro… Δεν γίνεται να μην ασχοληθούμε με τις δύο αποψινές αναμετρήσεις.

Στις 19:00 η Ρουμανία κοντράρεται στο Μόναχο με την Ολλανδία. Από τις μεγάλες ομάδες πλην της Ισπανίας, οι υπόλοιπες ζορίστηκαν… Ποια να πιάσεις; Την Ιταλία που πήγε στο σπίτι της. Την Γερμανία που ναι μεν νίκησε με 2-0 την Δανία, αλλά υπήρχαν διαστήματα που τα είδε όλα, την Πορτογαλία, την Αγγλία. Πού θέλουμε να καταλήξουμε; Πώς και σήμερα θα δούμε μάχη… Λέμε αυτό και όποιος θέλει ακολουθεί… Αν η Ολλανδία θέλει να περάσει, θα πρέπει να βρει δύο γκολ. Ναι, καλά καταλάβατε… Κοιτάμε προς το g/g στο ζευγάρι. Και δεν γίνεται να μην το κάνουμε. Δελεάζει το 2.09 στην Betshop.

Όσο για το βραδινό ματς, πολλοί περιμένουν πως θα γίνει η «σφαγή του Δράμαλη». Εμείς λέμε το αντίθετο. Βλέπουμε πολύ Αυστρία… Η απώλεια του Τσαλχάνογλου είναι εξόχως σημαντική για τους Τούρκους που δεν θα έχουν ούτε τον άλλοτε αμυντικό του Παναθηναϊκού, Σαμέτ Ακαϊντίν. Τα νοκ άουτ είναι ματς για τους προπονητές. Και οι Αυστριακού έχουν μία «μεγάλη αλεπού» στον πάγκο. Για τον Ράνγκνικ λέμε. Επομένως θα πάμε πρόκριση της Αυστρίας. Το 1,50 στην Betshop μας κάνει.

Αυτά για σήμερα, αύριο πάλι αδέρφια.

Καυτή δυάδα, λοιπόν, με:

Ρουμανία - Ολλανδία G/G 2.10

Αυστρία - Τουρκία Πρόκριση Αυστρίας1.50