Αποστόλης Λαϊάκης

Με τις βαριές φανέλες!

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2025 - 08:14

Η Ντόρτμουντ δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών ειδικά εντός και κόντρα στην Στουτγκάρδη η νίκη είναι μόνοδρομος.

Με τις βαριές φανέλες!

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Στουτγκάρδη. Με τον Κόβατς πλέον στον πάγκο οι «κιτρινόμαυροι» που επέστρεψαν στις νίκες και πλέον θέλουν ένα νικηφόρο σερί για να καλύψουν την διαφορά από την εξάδα. Επιθετική φιλοσοφία για τους γηπεδούχους που δημιουργούν αρκετές φάσεις στα αντίπαλα καρέ. Η Στουτγκάρδη είναι σε περίεργο φεγγάρι, καθώς βγάζει κούραση, με δυο σερί ήττες και μέτρια παρουσία στις εξορμήσεις της. Θα προτιμήσουμε τον άσο κοντά στον διπλασιασμό.

Για την 2η κατηγορία της Ιταλίας, η Σαμπντόρια φιλοξενεί την Μόντενα. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες και μάλιστα παίζοντας με παίκτη λιγότερο για πάνω από μια ώρα κόντρα στην Κοζέντσα. Ήρθε λοιπόν και η απαραίτητη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια, με την εκμετάλλευση της έδρας να είναι κύριο μέλημα, πρωτίστως για να μην μπλέξει σε περιπέτειες και μετέπειτα μήπως προλάβει να κυνηγήσει κάτι περισσότερο. Η Μόντενα παραμένει μια υπολογίσιμη δύναμη αλλά με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και μέτρια παρουσία εκτός (μόλις μια νίκη σε 12 εξορμήσεις). Σε πολύ υψηλές τιμές ο άσος.

Ντόρτμουντ-Στουτγκάρδη 1 (1.81)
Σαμπντόρια-Μόντενα 1 (2.47)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr