Αποστόλης Λαϊάκης

Γαλλικό... κλειδί!

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 08:00

Η έδρα στο Σαμπιονά της Γαλλίας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, με Λυών και Στρασβούργο να έχουν τον πρώτο λόγο.

Γαλλικό... κλειδί!

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, το Στρασβούργο φιλοξενεί την Ναντ. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο βαθμολογικό επίπεδο, με το Στρασβούργο πάντως να δείχνει φέτος πολλές επιθετικές αρετές. Πάλεψε κόντρα στην Παρί Σ.Ζ πετυχαίνοντας μάλιστα δυο γκολ στο Παρίσι, αλλά ηττήθηκε και θέλει άμεσα να ρεφάρει την ήττα. Η Ναντ παραμένει πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, με αρκετές ισοπαλίες, δείγμα ότι πρωτίστως παίζει για το μηδέν πίσω. Όπως και να έχει, στο συγκεκριμένο διάστημα το Στρασβούργο αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο και έχει τον πρώτο λόγο.

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί στην Α' Γαλλίας. Οι «λιονέ» του Σαζ έχουν βρει, πλέον, ρυθμό. Έχουν βρει τα πατήματά τους. Βγάζουν μέσα στο γήπεδο αυτοματισμούς, είναι τρομεροί στο τρανζίσιον και πολύ λογικά το φαβορί. Μάλιστα μετά την ήττα από την Μπεσίκτας στο Γιουρόπα Λιγκ η Λυών θα βγάλει αντίδραση. Απέναντι σε μία Οσέρ που όταν βγαίνει από το «Αμπέ Ντεσάμπ» φαίνεται να τρέμουν τα πόδια της... Παρουσιάζει μία εικόνα εντελώς διαφορετική απ' ό,τι στο γήπεδο της. Είναι πολύ παθητική και επιρρεπής στο αμυντικό λάθος που δίνει το δικαίωμα στην αντίπαλο να σκοράρει.

Στρασβούργο-Ναντ 1 (1.82)
Λυών-Οσέρ 1 (1.52)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr