Αποστόλης Λαϊάκης

Συνδυαστικά στα... ευρωπαϊκά!

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 - 08:00

Η Λυών είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Μπεσίκτας σε μια αναμέτρηση πάντως που μπορεί να συνδυαστεί και με πολλά τέρματα.

Συνδυαστικά στα... ευρωπαϊκά!

Για την 3η αγωνιστική στο Γιουρόπα Λιγκ, η Λυών φιλοξενεί την Μπεσίκτας. Οι «λυωνέ» έχουν βρει ρυθμό σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν, το ρόστερ τους ξεχειλίζει από ποιότητα και έχουν το εύκολο γκολ. Μετρούν ήδη δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θέλουν να βάλουν πλέον βάσεις για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα. Η Μπεσίκτας παραμένει χωρίς βαθμό και μάλιστα έχοντας δεχτεί επτά τέρματα σε δυο ματς (από Αϊντραχτ και Αγιαξ) δείγμα των αρκετών προβλημάτων στα μετόπισθεν. Άσος λοιπόν στο Ζερλάν σε συνδυασμό με το over.

Για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Ντιναμο Μινσκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ελσίνκι. Οι Φινλανδοί βγάζουν μια απογοήτευση αφού και στο εγχώριο πρωτάθλημα φαίνεται πως έχασαν τον τίτλο ενώ στην Ευρώπη δυσκολεύονται να κάνουν μια καλή πορεία. Η Ντιναμό Μινσκ είναι σκληρή ομάδα, στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός (σε ουδέτερο γήπεδο) αλλά στις εξορμήσεις της μπορεί να γίνει πιο επικίνδυνη. Ρίσκο με το Χ2 σε συνδυασμό με το Under 3,5 για να αυξηθεί η τιμή.

Λυών-Μπεσίκτας 1+Over (2.32)
Ελσίνκι-Ντιναμό Μινσκ Χ2+Under 3,5 (2.12)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr