Αποστόλης Λαϊάκης

Με Μαρσέιγ και Βασιλεία

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 - 08:00

Η Μαρσέιγ έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία εκτός έδρας ενώ η Βασιλεία θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας.

Με Μαρσέιγ και Βασιλεία

Για το πρωτάθλημα Ελβετίας, η Βασιλεία φιλοξενεί την Σεντ Γκάλεν. Οι γηπεδούχοι δείχνουν φέτος καλύτερο πρόσωπο από πέρσι αλλά ζητούμενο είναι να υπάρξει σταθερότητα στην απόδοση για να μπορέσει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Από τις ομάδες της πρώτης εξάδας, η Βασιλεία έχει την καλύτερη άμυνα. Η Σεντ Γκάλεν είναι ομάδα που παίζει επιθετικά αλλά αφήνει και πολλά κενά πίσω και αν βρεθεί πίσω στο σκορ, βάζει αυτόματα δύσκολα εμπόδια στον εαυτό της.

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μονπελιέ. Οι γηπεδούχοι είναι στις τελευταίες θέσεις με σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα καθώς έχουν το χειρότερο παθητικό στην κατηγορία. Το άγχος είναι μεγάλο από νωρίς αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη, η Μαρσέιγ πριν την διακοπή είχε δυο ματς μακριά από την νίκη και θέλει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες καθώς φέτος έχει βάλει ψηλά τον πήχη των στόχων ενώ η παρουσία της εκτός έδρας είναι εντυπωσιακή. Δίκαιο φαβορί το διπλό και σε συνδυασμό με over έχουμε μια εξαιρετική τιμή.

Βασιλεία-Σεντ Γκάλεν 1 (2.07)
Χάβρη-Μαρσέιγ 2+Over (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr