Αποστόλης Λαϊάκης

Χωρίς περιθώρια η Μαν. Γιουν.

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 08:00

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊνεντ δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά και πλέον η εκμετάλλευση της έδρας είναι βασικό ζητούμενο. Πολλά γκολ αναμένουμε στο “Κρέιβεν Κότατζ”.

Χωρίς περιθώρια η Μαν. Γιουν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ και το κύριο πρόβλημά της, παραδόξως, δεν είναι η άμυνα, αλλά η επίθεση, καθώς δεν έχει σκοράρει σε τέσσερις από τις πρώτες επτά αγωνιστικές. Δύσκολα πάντως αυτό μπορεί να συνεχιστεί για καιρό και ειδικά μέσα στο Ολντ Τράφορντ. Η Μπρέντφορντ από την άλλη, συνηθίζει να χτυπά νωρίς στα παιχνίδια της, σκοράροντας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι νικά κιόλας, ειδικά εκτός έδρας, όπου σπάνια παίρνει νίκες. Οι «κόκκινοι διάβολοι», δεν έχουν χάσει εντός από τις «μέλισσες» από το 1937 και εύκολα ή δύσκολα, αναμένεται να επιστρέψουν στις νίκες.

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Φούλαμ φιλοξενεί την Αστον Βίλα. Αρκετά καλή παρουσία για την Φούλαμ που αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει ζημιές. Ικανή εντός έδρας, δημιουργεί κινδύνους στις αντίπαλες εστίες και ειδικά στο «Κρέιβεν Κότατζ» μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο. Η Αστον Βίλα έχει να σκέφτεται και το ματς που έρχεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει αρκετή ποιότητα για να διεκδικήσει την νίκη στο Λονδίνο, με όπλο την επίθεση της. Αναμέτρηση που κάλλιστα μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ.

Μάντσεστερ Γ. – Μπρέντφορντ 1 (1.71)
Φούλαμ-Αστον Βίλα Goal+Over (1.92)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr