Αποστόλης Λαϊάκης

Ανώτερη Εφές-Over στην Ισπανία

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 - 13:17

Η Εφές μπορεί να βγάλει αντίδραση κόντρα στην Μακάμπι ενώ στην αναμέτρηση Μπασκόνια-Ρεάλ το σκορ μπορεί να πάει σε υψηλά επίπεδα.

Ανώτερη Εφές-Over στην Ισπανία

Για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, η Μακάμπι υποδέχεται στο Βελιγράδι (εκεί δίνει από πέρσι τα παιχνίδια της) την Εφές. Οι Ισραηλινοί ηττήθηκαν από την Μονακό ενώ και στην νίκη επί της Βιλερμπάν ζορίστηκαν αρκετά. Παράλληλα αποχώρησε και ο Λόιντ που ήταν το βασικό επιθετικό της όπλο και πλέον δεν ελπίζει φέτος σε πολλά. Η Εφές μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Φενέρ θέλει να βγάλει αντίδραση. Εχει πολύ ποιοτικό ρόστερ, με πολλές λύσεις από τον πάγκο και μπορεί να οδηγήσει ψηλά το σκορ. Η απλή νίκη της Εφές είναι σε τιμές αουτσάϊντερ και αξίζει το ρίσκο.

Και πάλι για την Ευρωλίγκα, υπάρχει ο Ισπανικός εμφύλιος ανάμεσα στην Μπασκόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης. Ανάμεσα στον Πάμπλο Λάσο και την ομάδα που λάτρεψε και λατρεύτηκε. Η Μπασκόνια δεν αλλάζει το στυλ της, που είναι γρήγορες επιθέσεις, πολύ μακρινό σουτ αλλά σε τέτοιου ρυθμούς συνηθίζει να παίζει τα τελευταία χρόνια και η Ρεάλ (παρότι δεν έχει την ίδια ποιότητα σε σχέση με πέρσι). Δεδομένα το παιχνίδι μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ και παρότι το σύνολο πόντων είναι λίγο τσιμπημένο προς τα πάνω, θα πάω με το Over.

Μακάμπι ΤΑ-Εφές 2 (1.85)
Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης Over 169,5 (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr