Αποστόλης Λαϊάκης

Με Οβιέδο και goal στο Γκόιας

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024 - 08:00

Η Οβιέδο έχει ανεβάσει φέτος τον πήχη των στόχων και η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την φετινή της πορεία.

Με Οβιέδο και goal στο Γκόιας

Για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Οβιέδο υποδέχεται την Αλμερία. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος ενώ έχουν βγάλει και δύσκολο πρόγραμμα (κυρίως στα τρία πιο πρόσφατα). Στο στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία για διεκδίκηση τουλάχιστον μιας θέσης για τα μπαράζ ανόδου και η εκμετάλλευση της έδρας είναι βασικό μέλημα για την επίτευξη του στόχου. Η Αλμερία μπορεί να επέστρεψε στις νίκες αλλά δεν εμπνέει σιγουριά και έχει πρωτίστως στόχο να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Σε καλές τιμές ο άσος και έχει αξία για ποντάρισμα.

Για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, η Γκόιας φιλοξενεί την Βίλα Νόβα σε μια αναμέτρηση με αρκετό ενδιαφέρον. Η Γκόιας συνεχίζει να δείχνει μεγάλη αστάθεια στην απόδοση της από παιχνίδι σε παιχνίδι και δεν μπορεί να ξεφύγει από την μετριότητα. Πάντως έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας. Από την άλλη η Βίλα Νόβα έχει χάσει έδαφος από την 4αδα και ψάχνει ένα καλό σερί. Δύσκολα κρατάει το μηδέν πίσω, ειδικά εκτός αλλά παράλληλα έχει επιθετικές αρετές. Το αμφίσκορο στο συγκεκριμένο ματς έχει πολλές πιθανότητες εμφάνισης και σε αξιόλογες αποδόσεις.

Οβιέδο-Αλμερία 1 (2.30)
Γκόιας-Βίλα Νόβα Goal (2.05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr