Αποστόλης Λαϊάκης

Με Βουλγαρία και Εϊμπάρ

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 - 08:00

Η Βουλγαρία έχει την ποιότητα και την δυναμική να επικρατήσει του Λουξεμβούργου, ενώ η Ειμπάρ στηρίζεται στην έδρα της για μια καλή πορεία στην 2η κατηγορία της Ισπανίας.

Με Βουλγαρία και Εϊμπάρ

Για την Τρίτη κατηγορία της Λίγκας Εθνών και συγκεκριμένα στον 3ο όμιλο, η Βουλγαρία υποδέχεται το Λουξεμβούργο. Μπορεί η Βουλγαρία να μην δείχνει τόσο δυνατή όσο παλιότερες εποχές, όμως στον όμιλο που βρίσκεται έχει τις δυνατότητες για να τερματίσει στην πρώτη θέση. Αήττητη στις δυο πρώτες αγωνιστικές και μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα κόντρα στο Λουξεμβούργο που ουσιαστικά είναι η αδύναμη ομάδα του ομίλου και κάθε απώλεια βαθμών θα στοιχίσει στην οικονομία των βαθμών στον όμιλο. Σε ικανοποιητικές αποδόσεις ο άσος.

Μόλις δύο ήττες έχει η Εϊμπάρ στα 8 παιχνίδια της στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και αυτές τις έχει σημειώσει στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της. Μάλιστα η ήττα εντός με 3-1 στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ Χιχόν ενόχλησε πολύ τους Βάσκους, οι οποίοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση. Η Εϊμπάρ είναι από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας και τα τρία τελευταία χρόνια βρέθηκε στα μπαράζ της ανόδου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η Ελντένσε, από την άλλη μεριά, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Καστεγιόν. Η ομάδα του Πονς είναι μια από αυτές που παρουσιάζουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα, ενώ δύσκολα κάνει ζημιές σε δυνατές έδρες, όπως είναι αυτή της Εϊμπάρ.

Βουλγαρία-Λουξεμβούργο 1 (1.77)
Εϊμπάρ-Ελντένσε 1 (1.71)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr