Αποστόλης Λαϊάκης

Θα παλέψει η Παρτιζάν στην Μαδρίτη

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 - 13:11

Η Παρτιζάν δείχνει ανανεωμένη σε μεγάλο βαθμό φέτος αλλά έχει την ποιότητα να βάλει δύσκολα στην Ρεάλ μέσα στην Μαδρίτη.

Θα παλέψει η Παρτιζάν στην Μαδρίτη

Για την δεύτερη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα υπάρχει επίσης το μεγάλο ντέρμπι στην Τουρκία ανάμεσα σε Εφές και Φενερμπαχτσέ. Και οι δυο μπήκαν με το δεξί στον θεσμό, με την Εφές να επικρατεί εκτός της Βίρτους Μπολόνια ενώ η Φενέρ εντός τον Ολυμπιακό. Στην Φενέρ τραυματίστηκε ο Γουίλμπεκιν και πρόκειται για μια σημαντική απώλεια ειδικά για αυτό το ματς, που η Εφές βάζει γρήγορο ρυθμό και οδηγεί υψηλά το σκορ. Και τα δυο ρόστερ βέβαια έχουν πολλές λύσεις και προσωπικότητες αλλά η Εφές με την έδρα (που πλέον έχει και αρκετό κόσμο) έχει τον πρώτο λόγο.

Μια ακόμα σπουδαία αναμέτρηση στην Ευρωλίγκα διεξάγεται την Μαδρίτη με την Ρεάλ να υποδέχεται την Παρτιζάν. Εδώ και οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα. Η Ρεάλ ηττήθηκε από την Μπάγερν εκτός και έδειξε φέτος πιο τρωτή από ποτέ τα τελευταία χρόνια έχοντας χάσει σημαντικές μονάδες ενώ δεν θα αγωνιστεί και ο Καμπάτσο λόγω τιμωρίας. Η Παρτιζάν έδειξε για τρία δεκάλεπτα ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε πολλά στυλ μπάσκετ αλλά ζητούμενο είναι το δέσιμο των παικτών από τον Ομπράντοβιτς που άλλαξε σε μεγάλο βαθμό το έμψυχο δυναμικό. Η Παρτιζάν θα παλέψει και μπορεί να κρατήσει το χάντικαπ υπέρ της.

Εφές Ανατολού-Φενερμπαχτσέ 1 1.75
Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν 2 (+7,5) 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr