Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Ευρωλίγκα

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024 - 11:22

Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα. Ερυθρός Αστέρας και Μπασκόνια μπορούν να οδηγήσουν το ματς σε υψηλό σκορ.

Δυάδα από την Ευρωλίγκα

Η Μονακό δίνει δεύτερο διαδοχικό ματς εντός έδρας στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στην πρεμιέρα η παρέα του Τζέιμς επικράτησε σχετικά εύκολα της Μιλάνο (93-80) και σίγουρα φέτος έχει βάλει τον πήχη ψηλά, διεκδικώντας θέση στο φάιναλ φορ. Η Μακάμπι ζορίστηκε κόντρα στην Βιλερμπάν, δείχνοντας ουσιαστικά αρκετά αποδυναμωμένη με τις αποχωρήσεις που είχε το καλοκαίρι, με τον Μπλατ να είναι ο παίκτης ουσιαστικά που έκανε την διαφορά. Δύσκολα οι Ισραηλινοί θα καταφέρουν να κρατηθούν κοντά στο σκορ.

Στο Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Μπασκόνια. Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους και οι δυο ομάδες, δείχνοντας μάλιστα ότι έχουν πολλά όπλα επιθετικά. Ο Ερυθρός Αστέρας με Νέντοβιτς, Κάνααν στο 2, μπορεί να «πληγώσει» με τρίποντα κάθε αντίπαλο, ενώ η Μπασκόνια διαθέτει πλειάδα παικτών με καλό σουτ από την γραμμή των 6,75. Πιθανόν η συγκεκριμένη αναμέτρηση να κριθεί σε υψηλό σκορ και πάμε με το Over.

Μονακό-Μακάμπι ΤΑ 1 (-7,5) 1.85

Ερυθρός Αστέρας-Μπασκόνια Over 164,5 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr