Αποστόλης Λαϊάκης

Με φόρα η Λυών!

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024 - 08:00

Η Λυών έχει αρχίσει και αποδίδει καλά, επιθετικά είναι πανίσχυρη και μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα υποδεχόμενη την Ναντ.

Με φόρα η Λυών!

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Λυών φιλοξενεί την Ναντ. Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Γιουρόπα (την Πέμπτη είχε και δεύτερο ματς στην ευρωπαϊκή διοργάνωση όπου επικράτησε με 4-1 εκτός της Ρέιντζερς), πήραν και το τρίποντο κόντρα στην Τουλούζ εκτός, δείχνοντας να βρίσκουν σιγά σιγά τον εαυτό τους. Το ρόστερ είναι πλούσιο μεσοεπιθετικά για τους «λυωνέ» αλλά η άμυνα είναι που προβληματίζει. Από την άλλη η Ναντ ξεκίνησε καλά την σεζόν αλλά δεν είναι ομάδα για πολύ ψηλά Επικίνδυνη βέβαια αν υποτιμηθεί και πιθανόν η αναμέτρηση να κριθεί σε υψηλό σκορ. Ο άσος σε συνδυασμό με το Over προσφέρει μια αξιοπρεπή τιμή.

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Μπολόνια υποδέχεται την Πάρμα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δεύτερη ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ, δείχνοντας ουσιαστικά ότι οι πολλές υποχρεώσεις την έχουν επηρρεάσει. Σε καμιά περίπτωση δεν θυμίζει την περσινή ομάδα αλλά ποιότητα υπάρχει. Στην Ιταλία είναι τέσσερα ματς αήττητη αλλά με τρεις ισοπαλίες και η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την συνέχεια και την ανάταση της. Η Πάρμα μετράει τέσσερα ματς χωρίς νίκη (με τρεις ισοπαλίες) και διαθέτει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Η Μπολόνια έχει ξεκάθαρο τον πρώτο λόγο.

Λυών-Ναντ 1+Over (2.57)
Μπολόνια-Πάρμα 1 (1.78)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr