Αποστόλης Λαϊάκης

Υψηλό σκορ στο Μπρέντφορντ

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024 - 08:00

Μπρέντφορντ και Γουλβς έχουν αρκετά θέματα στην άμυνα και στο μεταξύ τους παιχνίδι το σκορ μπορεί να είναι υψηλό.

Υψηλό σκορ στο Μπρέντφορντ

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Μπρέντφορντ υποδέχεται την ουραγό Γουλβς. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες που δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η Μπρέντφορντ μπορεί να δείχνει φιλότιμη και μαχητική αλλά λείπει η ποιότητα που μπορεί να κάνει την διαφορά. Οι «λύκοι» παίζουν πολύ επιθετικά και αυτό δεν έχει αποδώσει μέχρι τώρα καθώς στα μετόπισθεν γίνονται πολλά λάθη και σε τέτοιο επίπεδο πληρώνονται. Παιχνίδι που μπορεί πάντως να κριθεί σε υψηλό σκορ και ταυτόχρονα να σκοράρουν και οι δυο.

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η νεοφώτιστη Σαν Πάουλι υποδέχεται την Μάιντζ. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν μεγάλη νίκη επί της Φράιμπουργκ εκτός με 3-0 και πήραν τους πρώτους τρεις βαθμούς. Σίγουρα ανέβηκε και η ψυχολογία των παικτών ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με στόχο την εξασφάλιση της παραμονής. Μπροστά στο κοινό της, η Σαν Πάουλι θέλει να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό και ο αντίπαλος είναι ιδανικός, καθώς η Μάιντζ σε καμιά περίπτωση δεν τρομάζει έχοντας και πολλά αμυντικά κενά. Ο άσος είναι σε πολύ υψηλές τιμές και αξίζει το ρίσκο.

Μπρέντφορντ-Γουλβς Over+Goal (2.02)
Σαν Πάουλι-Μάιντζ 1 (2.35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr