Αποστόλης Λαϊάκης

Ασοι από το Τσάμπιονς Λιγκ!

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2024 - 13:43

Χιρόνα και Λειψία θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα για να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση.

Ασοι από το Τσάμπιονς Λιγκ!

Για την 2η αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Χιρόνα φιλοξενεί την Φέγενορντ. Οι Ισπανοί είχαν καλή παρουσία στο Παρίσι αλλά ηττήθηκαν από την Παρί με 1-0, κυρίως λόγω απειρίας. Αντίθετα, η Φέγενορντ υπέστη βαριά ήττα με 4-0 εντός από την Λεβερκούζεν στην πρεμιέρα ενώ και στο πρωτάθλημα Ολλανδίας δεν έχει την καλύτερη δυνατή πορεία ως τώρα, έχοντας μείνει πολύ πίσω από την κορυφή. Η Χιρόνα στο γήπεδο της, μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο, «πιάνει» εξαιρετικό ρυθμό και μπορεί να πάρει την πρώτη νίκη στην ιστορία της, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Επίσης για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Λείψα υποδέχεται την Γιουβέντους. Οι Γερμανοί πάλεψαν στην Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο αλλά ηττήθηκαν με 2-1 στο 90΄. Στην Μπουντεσλίγκα έχουν κάνει καλό ξεκίνημα, καθώς παραμένουν αήττητοι μετά από πέντε αγωνιστικές και δείχνουν φέτος ικανοί για το κάτι παραπάνω. Η Γιουβέντους μπήκε με το δεξί στην διοργάνωση με το 3-1 επί της Αϊντχόφεν ενώ αήττητη είναι και στο καμπιονάτο. Όπως και να έχει, η Λειψία συνηθίζει να παίζει σε πιο γρήγορο τέμπο ειδικά στο γήπεδο της και είναι ζητούμενο αν θα μπορέσει να ακολουθήσει η «μεγάλη κυρία». Δύσκολη αναμέτρηση αλλά όπως θα δώσουμε ένα προβάδισμα στον άσο.

Χιρόνα-Φέγενορντ 1 (2.05)
Λειψία-Γιουβέντους 1 (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr